Iskreno, zabrinjavajuce je da covek koji je najoptimisticniji od svih odjednom bude pesimistican, zato smo malo u cudu, nismo ljuti.Ne znam kako mozete da se ljutite na Majstu. Covek bi se molio za mrava na cesmi.
Gif koji je završavao ratove.
Ja se izvinjavam što ne znam ko si po ovom niku i ako si neko sa starog foruma pa ne znam, ali ovo napisano djeluje kao da si neko ko me zna jer je 1/1 istinaNe znam kako mozete da se ljutite na Majstu. Covek bi se molio za mrava na cesmi.
Ne ljuti se, ja znam da si najoptimisticniji covek od svih nas ovde, samo sam i ja u cudu sto si bacio malu truncicu pesimizma...Ja se izvinjavam što ne znam ko si po ovom niku i ako si neko sa starog foruma pa ne znam, ali ovo napisano djeluje kao da si neko ko me zna jer je 1/1 istina![]()
Mogu zamisliti šta pametno Srbalji sa portala imaju da kažu, ali bolje da ne zamišljam, niti me interesuje.427 komentara.... Isuse...
View attachment 4986
Srbija brale, Srbija. Na Kuriru bi bilo bar jos oko 200 vise.427 komentara.... Isuse...
View attachment 4986
E ovo niko nije očekivao, motaj kablove427 komentara.... Isuse...
View attachment 4986
To oni misle.Procitao sam par komentara koji kazu da se Rusiji nikad ne bi desilo da na ESC posalje geja![]()