rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Hvala moderaciji ili onome ko je zaslužan za brisanje onog jednog zrelog, neagresivnog i nerežećeg odgovora na moj post.

Zahvaljujem se i u ime autora, jer stvarno bi bilo blamantno da ostane trag o tome.

Nema na čemu, mislim da ruganje i pasivna agresija zaslužuju samo takve gifove. 😁

Ne znam kako mozete da se ljutite na Majstu. Covek bi se molio za mrava na cesmi.
Iskreno, zabrinjavajuce je da covek koji je najoptimisticniji od svih odjednom bude pesimistican, zato smo malo u cudu, nismo ljuti.

Ne znam kako mozete da se ljutite na Majstu. Covek bi se molio za mrava na cesmi.
Ja se izvinjavam što ne znam ko si po ovom niku i ako si neko sa starog foruma pa ne znam, ali ovo napisano djeluje kao da si neko ko me zna jer je 1/1 istina 😩

Ja se izvinjavam što ne znam ko si po ovom niku i ako si neko sa starog foruma pa ne znam, ali ovo napisano djeluje kao da si neko ko me zna jer je 1/1 istina 😩
Ne ljuti se, ja znam da si najoptimisticniji covek od svih nas ovde, samo sam i ja u cudu sto si bacio malu truncicu pesimizma...

Back