rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Kad smo mogli da igramo uz wild dances interpretativni ples moci cemo i uz uvo.

Dobro, svako ima pravo na mišljenje, potpuno je legitimno što ima ljudi koji možda generalno ne preferiraju ovakav stil muzike, pa u poređenju sa suštinom ESC-a eventualno pomišljaju na ispadanje. Što se mene lično tiče, zaista ne znam šta treba da se dogodi da bi takav ishod bio na kraju. Pisao sam ranije o nepredvidivosti samog takmičenja i spomenuo silne 12-ice koje je Konstrakta pokupila na tvt-u od zemalja od kojih smo mogli samo da sanjamo i koji bod, a kamoli 12-ice, i meni je logičnije da pesma koja je produkcijski dosta moćna, ide u korak s vremenom, ima neki konkretan koncept, privlači pažnju od prve sekunde privuče veći broj glasova zemalja i izvan naše dijaspore. U svakom slučaju, 90% su šanse da Irska i Letonija sigurno ispadaju, vrlo blizu su Holandija i Švajcarska, a ruku na srce, možda je malo "unpopular opinion", ali meni iskreno, ni Hrvatska, Izrael i Moldavija apsolutno nisu ni najmanje sigurni finalisti, naprotiv, znatno veće šanse bih tim zemljama dao za ispadak nego za prolaz. Videćemo, ali ja sam relativno miran, a ako se ne daj Bože desi to čega se pojedini pribojavaju, svakako neće biti smak sveta.

Alesia upravo izgovori Belgrade 2024 :oops:
verujem da će se Olja pobrinuti da nas ishajpuju taman dovoljno za drugo mesto, što se mene tiče cilj i više nego ispunjen.

Ne verujem ja u našu organizaciju, prvo nek se PZE preseli u neki veći objekat da bar imamo etalon za to kako bi trebalo sve to da se uklopi.

Slažem se, mora se raditi na marketingu i promociji, nadam se da planiraju gostovanja po Evropi pre ESC-a.

Back