al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Albanija 2023 prolazi u finale, pazite šta vam velim..

Pa prolazi vrlo verovatno, posebno kad je u pf 100% tvt a aktivira im se dijaspora na ovaj porodični jecaj samo tako. Ali reklo bi se da se u finalu neće proslaviti.

Drugo polufinalo jest slabašno, ali ne baš toliko da ova vatrogasna proslava prođe u finale 💀💀 mislim, svjestan sam da možda i hoće, ali mi je jezivo

Ovo kukumakanje nije ni blizu Daničinom, ipak je ona to odradila sa merom i nekako spontano. Ovo je usiljeno do besvesti, tako da očekujem još veći bućkuriš.

Ovo je tipično pevanje kosovskih Albanaca, vokalu za etno izvođenje ne fali apsolutno, ništa, ali ovaj video, mislim za sada isečak iz spota, u kombinaciji sa time ouuuch.. 😬😁
Ali da je u Vendija i upola ovakav vokal, mislim gotivim Vendija, ali ono lol.. 😛

Ako je stvarno ovakav uvod pesme, kod mene ce sigurno pasti nekoliko mesta.
Ne svidja mi se ovakvo zavijanje. Ono na FiK-u mi je bilo odlicno.
Opet ce da mi upropaste pesmu kao prethodnih puta.

Pre svega u ritmu. Uzivo je to islo mnogo tecnije i brze i lepo uvede u strofu; a ovde nekako isprekidano, odugovlaci zavijanje koje je jos naglasenije...

Pre svega u ritmu. Uzivo je to islo mnogo tecnije i brze i lepo uvede u strofu; a ovde nekako isprekidano, odugovlaci zavijanje koje je jos naglasenije...

Preterujes, ritam je isti, samo je poslednji ton trunku vise ispevala sa vise vibrata. Razlika je vise u orkestraciji nego u njenom pevanju.

Ne znam. Jer toliko puta sam cuo pesmu i uvod mi je odlican, ovde mi se vec ne dopada i primetno mi drugaciji. Ima i u orkestraciji, a to sam pokusao da zanemarim ovaj put. Mozda je to samo tako u spotu.

Back