Offtopic

Zagrcnuo sam se Cocktom kad sam pročitao miran raspad Srbije. Želim da napišem knjigu s tim nazivom, prosto genijalno.

Ooo, da, ona bi bila odlična. Ne znam šta da mislim o tome što muškarac vodi, ne ide mi to.

Bukvalno ne smem da beknem šta sam sve od onih koncepata. Ima liberala i monarhiste u meni blago rečeno.

Mene nervira što je koncept kviza takav kakav je. Treba naći nekoga ko će zaista i da vredja takmičare al ne jer je takav koncept, već jer to zaista i misli. Znači neko ko prirodno voli da ponižava ljude tipa Carleushe

On ce pokusati da bude nadrkan, ali vec vidim da ce izgledati tragikomicno.
Vise ce da lici na film "Parada" nego na kviz.

Znaci, ako nisu uspeli da vrate Sandru Lalatovic, onda bolje da nisu ni vracali kviz.

Mene nervira što je koncept kviza takav kakav je. Treba naći nekoga ko će zaista i da vredja takmičare al ne jer je takav koncept, već jer to zaista i misli. Znači neko ko prirodno voli da ponižava ljude tipa Carleushe
Pa Sandra je i vredjala, tipa "Da ponovimo za gledaoce koji su se sad ukljucili: Ja sam Sandra a vi NEMATE POJMA!" ili "S obzirom da igrate kontra kariku i vezujete 11 netacnih odgovora, ovo (Kuki iz Ulice Sezam) je voditelj koga ste zasluzili. Nazalost, ja nisam te srece, a na vasu zalost, ja ostajem ovde!"

Isto tako i kaze: "ja sam prosto sokirana da neko ko studira teologiju nema pojma o svojoj struci!" Itd itd...

Ne znam, nece ovo liciti ni na sta osim na film "Parada".

Back