Offtopic

Ima. Bila je neka Simpsolina koja je danima davila kako su sve pesme sranje jedino Luke Black ok ali da to ionako nece pobediti lol
Simpsolina komentirala ESC? Pa to je iconic forumašica forum.hr, ali obitava tamo na tračeraju. Inače je Srpkinja 😆

Simpsolina komentirala ESC? Pa to je iconic forumašica forum.hr, ali obitava tamo na tračeraju. Inače je Srpkinja 😆
Neki izrod očigledno lol ali nisam stekao utisak da je Srpkinja jer uvek govori oni a ne mi.

Mozda nije Simpsolina nego nego na S ne secam se sada vec

Neki izrod očigledno lol ali nisam stekao utisak da je Srpkinja jer uvek govori oni a ne mi.

Mozda nije Simpsolina nego nego na S ne secam se sada vec

Pa ona je kraljica, inače uvijek sve pljuje 😆 Iz BL je

Pa ne znam, ni Moldavija nije bila ovako nisko na tim glasanjima. Svakako nije merodavno, ali za zemlju koja sigurno prolazi u finale je malo čudno da je ovako nisko svuda.

Pa sami stvaraju taj hajp na osnovu toga što je pesma drugačija i što se "izdvaja", ali mnogi ne razumeju da to ne mora obavezno da bude dobra stvar. Kao što nešto može se izdvaja kao dobro i bude drugačije na dobar isto tako može da bude i obrnuto.

Pa ne znam, ni Moldavija nije bila ovako nisko na tim glasanjima. Svakako nije merodavno, ali za zemlju koja sigurno prolazi u finale je malo čudno da je ovako nisko svuda.
Moldavija ja popularnija medju fanovima od Hrvatske ima i do toga.

Mada je ne mogu da zamislim da ove butik pesme kao Holandija ili Švajcarska budu ispred Let 3 na televotingu u pf.

Meni je jako drago što smo tako nisko svuda, jer dobivam Žak Houdek vibes, a ne ono kad mi Albinu stavljaju u top15 na svakom živom topu i onda bude 11. u pf, ma jebeš to

Od zirija u finalu me ne bi čudilo da dobiju bodove samo od Srbije i Slovenije.

Doduse i Baltik i Poljaci koji su opsednuti rusofobijom mozda daju neke poene.

A na televotingu ce proci dobro jer je pesme jednostavno zarazni cirkus i to je to.

Uvek ima publike za ovakve pesme a oni nemaju konkurenciju u tom stilu ove godine, sem mozda Finske ako bas rastegnemo definiciju.

Isto kao sto sam mislio i da bi Zejna 100% prošla u finale jer i za tako nesto uvek ima publike i ljudi vole taj duh starih evrovizija.

Pa sami stvaraju taj hajp na osnovu toga što je pesma drugačija i što se "izdvaja", ali mnogi ne razumeju da to ne mora obavezno da bude dobra stvar. Kao što nešto može se izdvaja kao dobro i bude drugačije na dobar isto tako može da bude i obrnuto.
Pa ne baš. Ne da mi se pisati u vezi Hrvatske, ali vidimo u maju.

Da, i ja smatram da Hrvatska ove godine lakše ulazi u finale od Srbije. Neko će se prevariti, i tu nema ništa loše.

U mnogima se oseti neka vrste sujete prema nama, da ne kažem ljubomore?? Ali ako zanemarimo sve takve komentare moram da kažem da sam pročitao i dosta lepih komentara i neki su se baš uključili, navijali, hvalili pesme, produkciju itd. Tkd nisu svi komentari takvi.
Pa, tako je, na jedan negativan komentar ide deset pozitivnih. Ti sam odlučuješ koji su ti relevantni.

Pa, tako je, na jedan negativan komentar ide deset pozitivnih. Ti sam odlučuješ koji su ti relevantni.
Pa ovo sam podelio samo zato što je bilo zanimljivo. Ništa loše nisam mislio. :D

Back