Offtopic

Luka Rajić mi je super. I Zoi sa ovom Nirvanom. Zanimljiv mi je izbor koji si napravio, mnoge izvođače ne znam a zvuče kao potencijal.
Bukv ako onaj Adem može da dođe i nastupa ko ulični svirač, mogu i ja da nađem performera da odradi moj zamišljeni performans.

Btw, dobijam mejlove i glasam u OGAE izdanjima iz mejla, stavte me onda označenog kao membera.:LOL:o_O
Prvo plati zaostale članarine, a čujem da su iznosi koji su ti se nagomilali poveliki.

Forumaši sa forum.hr su imali veoma zanimljive komentare za naš PZE aka Balkanski Melodi sa dužinom trajanja Sanrema (Jedan od komentara koji mi se zapravo svideo, ali nisam ga ss)

Screenshot_20230307_194106_Chrome.jpg
Predsednik Vučić i na PZE vodi glavnu reč, ako niste znali! Ipak je Como Tu Mi Presidente u interpretaciji Sava Perovića najveći napad na našeg predsednika do sad. 😍

Screenshot_20230307_185459_Chrome.webp
Mogli su nam pozajmiti par pesama sa Dore pa da napokon i mi imamo nešto korektno. 😭

Screenshot_20230307_192345_Chrome.webp
Srbljali dele mišljenje rekao bih, samo nisam znao da svake godine ima 20 pobednika. 🥲

Screenshot_20230307_190024_Chrome.webp
Ne sklanjajte suze, gotovo je. Ko poslednji izaće neka ugasi svetlo!! 💔

Screenshot_20230307_185021_Chrome.webp
Poslednju reč dajem fanu Dime Midšić koja poručuje Luku da odspava. Mogli su nam i Miu pozajmiti ove godine, da ponovo prošlogodišnji uspeh, samo ovaj put za nas! 🙏

Pa mislim da je to samo ove godine pa ajde ali tamo se bukvalno svake godine kmeci na srpsku pesmu.

Ima tu u arhivi i 2007a pa je jako zanimljivo citati reakcija na Marijinu pobedu lol

Mozda je to glasna manjina, ne znam kako Srbija inace prolazi na forumskom glasanju

Pa u sustini ne moraju lol

Ali forum.hr svake godine komentari na srpsku pesmu puni cinizma i uvek se predviđa flop
Ja bih rekao da bi trebali makar malo više od nas. Naša pesma se već lepo primila među strancima, Mama ŠČ i dalje ima debeli "wtf" efekat.

Ja sam vec označio koje pesme ispadaju u prvom pf po mom mišljenju i tu Hrvatske nema.

Irska, Malta, Letonija, Svajcarska i Holandija. A ima tu jos prostora za ispadanje i flopove.

A to ionako nije pesma za fanove, pre ce se generalna publika primiti. U finalu mislim da ce biti svakako TOP 10 po televotingu.

Prognozirao sam i TOP 5 ali videcemo, ova godina je jaca nego sto se mislilo, Finska, Svedska i Norveska verovatno top 5 na televotingu i ima mesta za jos dve pesme. Videcemo.

Holandija nema šanse da će da ispadne. Ispada Portugal. Sa ostalim se slažem

U mnogima se oseti neka vrste sujete prema nama, da ne kažem ljubomore?? Ali ako zanemarimo sve takve komentare moram da kažem da sam pročitao i dosta lepih komentara i neki su se baš uključili, navijali, hvalili pesme, produkciju itd. Tkd nisu svi komentari takvi.

Back