Vadi jednu bodovnu analizu po dobnim skupinama za sve takmičare!Dobiće kategoriju 3-9 godina..![]()
Ma šta teško, u maju gledamo dominaciju KÄääÄÄäÄääÄrije i to je tÄääÄäko.Boze molim te da se desi cudo da pobedi KeeEEEeerja a ne ova fejk skromnost.
Ali tesko![]()
Zato što me optužujete da trolujem i lobiram...
Meni zvuči kao da projektuješ svoje nesigurnosti.Ma ja govorim na ESC a ovamo je vec pobedila.
Jao kao ne znam da sam favorit omg
Ajde mas deda, garant refrešuje kladionice po ceo dan.
Ovako proracunatu pesmu ne moze da napravi neko ko ne bi dupe prodao za pobedu na ESC.
Gospodine Vučiću,jeste li čuli šta Konstrakta poručuje...Pa da se pravi da to saznaje od novinara to je jos vise arogantna bič.
Vredjanje inteligencije ovog napaćenog naroda.
Bukvalno kao Vucic kad kao sazna od novinarskog pitanja (koje je on narucio) nesto.
Da li mislis da je moguce da Lorin pokupi sve 12-ice i kod publike i kod zirija? Secam se da je Lundviku 2019. izmaklo samo par poena, a imao je stoprocentan ucinak kod zirijaLoreen pokidala još jednom. Sumnjam da će biti iznenađenja u konačnom ishodu...
Tuse 2021? Nije li on bese dobio sve silne 12ice da bi na kraju zavrsio kao 14. u finalu ESCa?Da li mislis da je moguce da Lorin pokupi sve 12-ice i kod publike i kod zirija? Secam se da je Lundviku 2019. izmaklo samo par poena, a imao je stoprocentan ucinak kod zirija
BOZE AKO TREBA ZAPALICU TI NAJSKUPLJU SVECU DA LORIN NE POBEDI SUTRA I DA POBEDI NEKO KO PRVI PUT IDE NA ESC!![]()
U maju svi govorimo language i to je tako!Ma šta teško, u maju gledamo dominaciju KÄääÄÄäÄääÄrije i to je tÄääÄäko.
S obzirom na to da je hajp jači nego kod Lundvika, ne bi me iznenadilo, ali publika zbog starosnih grupa zna da se razlije. Meni je tu problematično što se telefonski glasovi vode kao jedna grupa, ravnopravno sa svim ostalim gde svi imaju po pet glasova, ali očigledno nema boljeg rešenja. Nadam se da će brzo posle prenosa objaviti glasove po grupama u finalu...Da li mislis da je moguce da Lorin pokupi sve 12-ice i kod publike i kod zirija? Secam se da je Lundviku 2019. izmaklo samo par poena, a imao je stoprocentan ucinak kod zirija