se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Boze molim te da se desi cudo da pobedi KeeEEEeerja a ne ova fejk skromnost.

Ali tesko 🥺

Ma ja govorim na ESC a ovamo je vec pobedila.

Jao kao ne znam da sam favorit omg

Ajde mas deda, garant refrešuje kladionice po ceo dan.

Ovako proracunatu pesmu ne moze da napravi neko ko ne bi dupe prodao za pobedu na ESC.

@Mrm
Zasto nas ne obavestavas da je superstar Senhit stigla na Melfest Wknd? :giggle:

Last edited:
  • Love
Reactions: Mrm
Ma ja govorim na ESC a ovamo je vec pobedila.

Jao kao ne znam da sam favorit omg

Ajde mas deda, garant refrešuje kladionice po ceo dan.

Ovako proracunatu pesmu ne moze da napravi neko ko ne bi dupe prodao za pobedu na ESC.
Meni zvuči kao da projektuješ svoje nesigurnosti.

Zaista sumnjam da žena od 40 godina koja se dve decenije bavi muzikom sedi i gleda kladionice.

Takođe, ne znam šta je ovde lažno skromno ili kalkulisano. Ovo je samo deo intervjua u kojem kaže da nije bitno ko je favorit i da ego mora da se ostavi po strani kada je Evrovizija u pitanju jer ništa nije zagarantovano.

Pa da se pravi da to saznaje od novinara to je jos vise arogantna bič.

Vredjanje inteligencije ovog napaćenog naroda.

Bukvalno kao Vucic kad kao sazna od novinarskog pitanja (koje je on narucio) nesto.
Gospodine Vučiću,jeste li čuli šta Konstrakta poručuje...

Vučić: "Kooo,koo,kooo,štaa,iskren da budem nemam pooojma o čemu se radii,zaistaa mi ništa nije jasno,ali zaista.."

Loreen pokidala još jednom. Sumnjam da će biti iznenađenja u konačnom ishodu...
Da li mislis da je moguce da Lorin pokupi sve 12-ice i kod publike i kod zirija? Secam se da je Lundviku 2019. izmaklo samo par poena, a imao je stoprocentan ucinak kod zirija

Da li mislis da je moguce da Lorin pokupi sve 12-ice i kod publike i kod zirija? Secam se da je Lundviku 2019. izmaklo samo par poena, a imao je stoprocentan ucinak kod zirija
Tuse 2021? Nije li on bese dobio sve silne 12ice da bi na kraju zavrsio kao 14. u finalu ESCa?

BOZE AKO TREBA ZAPALICU TI NAJSKUPLJU SVECU DA LORIN NE POBEDI SUTRA I DA POBEDI NEKO KO PRVI PUT IDE NA ESC! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
0cgKCKB.gif

S obzirom na to da je hajp jači nego kod Lundvika, ne bi me iznenadilo, ali publika zbog starosnih grupa zna da se razlije. Meni je tu problematično što se telefonski glasovi vode kao jedna grupa, ravnopravno sa svim ostalim gde svi imaju po pet glasova, ali očigledno nema boljeg rešenja. Nadam se da će brzo posle prenosa objaviti glasove po grupama u finalu...

Back