gr Grčka 2023: Victor Vernicos - What They Say

Meni je fino. Nikakva naučna fantastika, ali u poređenju sa generikom kakvu servira većina ovogodišnjih država učesnica, ovo mi je nekako najprijemčivije. Top 10 kod mene, ali da li će tvt poludeti za ovim... pa sumnjam, ali trebalo bi da prođu.

Ok mi je, pesmu ne pamtim, lepo dok se slusa. On lep glas.

Od ovih abitnih balada (Holandija, Svajcarska, Grcka) on mi je verovatno i najbolji mada ne znam zasto jer se ne sećam pesme vise.

Poslusao sam pre sat vremena

Koliko je ovo nebitno. Najslabija grcka pesma jos od 2016. Voleo bih da ispadnu cisto da se probude i promene taktiku.

Meni je i Demy slabija od ove.
Ali da, možda im treba da se trgnu malo, kao i Srbija nakon 2017.

Šta očekivati kada sa jedinom etničkom pesmom ne prođu u finale, a sa raznim bezličnim pop pesmičicama osvajaju dobre pozicije.

Možda i prođu u finale, ali tu desna strana tabele ko kuća

Grci treba da vrate nacionalni izbor, "Ellinikos Telikos" se zvao dok su ga imali.

Od ovih male baladica Kipar mi je ipak najbolji

Onda Grcka pa Holandija i na kraju Švajcarska

Od ovih male baladica Kipar mi je ipak najbolji

Onda Grcka pa Holandija i na kraju Švajcarska
.

Haha totalno obratno kod mene. :)

Ovo je ok radio friendly, zato ti nisi ništa i zapamtio ono kad si napisao, nije festivalski, nema jasno izražene strofe, refren.. To je ta struktura.. :)
Meni je akcenat usiljen, ne znam šta im je sa tim akcentima i prošle i ove godine. :(

Šta očekivati kada sa jedinom etničkom pesmom ne prođu u finale, a sa raznim bezličnim pop pesmičicama osvajaju dobre pozicije.

Možda i prođu u finale, ali tu desna strana tabele ko kuća

Grci treba da vrate nacionalni izbor, "Ellinikos Telikos" se zvao dok su ga imali.
Pa sa jedine dve takve su ispali.

Viktor je muska Blanka ove godine, kupili mu mama i tata pesmu

Znaci one optuzbe da ga je neko iz njegove jake familije progurao u ERT su neosnovane? Drago mi je ako je tako.

Ne mora da znači, samo kažem da ga nisu gurali kupovinom pesme.:)

Back