rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Maja Nikolic je bila najjaca kad je mesecima pricala kako Balkanika ispada u polufinalu, a kad su prosli u finale bukvalno se u misju rupu sakrila. I ja joj onda poslao "Majo, pa ti rece da nece proci", a ona me blokira zbog toga 😭
Ja sam joj isto to u komentarima napisao i onda me blokirala 🤣

maxresdefault.jpg

:love: :love: 🤭 🤭

Radivicka je zlo. Kao klinac sam mozda i slusao pesme, al kako s godinama provaljujes kako je neko sujetan i pun negativne energije onda krenes i od muzike da se udaljavas.
Naprosto njen smeh je lazan, u tonu joj osetis sarkazam. Mozda je nekom ona carica zbog toga, meni samo nepristupacna osoba puna laznog elitizma.
Imao sam jednu priliku na poslu gde je dolazila gomila pevaca na rodjendan kod drugog pevaca. Izmedju ostalog i AR je bila pozvana. Svako ko je prosao pored se uredno javio, jedino ona nije htela da pogleda u bilo koga nego prosla tako puna sebe i prebitna. Prosla, sela na mesto nije se pomerila s njega.
Mozda je ona stekla publiku kroz pesme, al je gubi definitivno svojim personalitijem kojim ne znam kome je prijatan kad je vidi i cuje.

Maja Nikolic je bila najjaca kad je mesecima pricala kako Balkanika ispada u polufinalu, a kad su prosli u finale bukvalno se u misju rupu sakrila. I ja joj onda poslao "Majo, pa ti rece da nece proci", a ona me blokira zbog toga 😭
Zena je teski bolesnik. Evo na stranici retro_hitovi ja napisao za pesmu "Uzmi me" kako joj najbolja zajedno sa "Svaki sam tren tebi sudjena", ona mi lajkovala komentar. A kad sam za pesmu "Bolesna" napisao "njena autobiografska", tad nista. 🤣🤣🤣

Znaci zena, em sto nema tezge, em visi po drustvenim mrezama ceo dan i zavist samo sto je ne ubije, stalno puni glavu svima kako je ona "najbolja" i stalno pokazuje njene "nagrade". Bolesnica neotesana.

Sto se Radovicke tice, opet kazem, dzabe joj glas i to sto se bori za pop muziku kad i nju zavist i ljubomora samo sto je ne ubije. Uz to je i kontradiktorna, kaze Jutjub obesmislio snimanje spotova, a za njen poslednji album snimila spot za svaku pesmu. Ma sigurno.

Luka verujem da ni ne obraca paznju na komentare ovih "strucnjaka". Ako treba, Konstrakta da ga bas nauci (u slucaju ako ne zna) kako da se nosi sa pitanjima medija vezano za komentare ovih.

Kod mene nema onog ne volim ga, al ima dobre pesme pa slusam.

Ne, ako si jadnik i los covek nece promeniti to sto imas dobre pesme, lakse mi je da te ne slusam jer zasluzujes da te ljudi ne slusaju zbog tebe samog.
Tako sam Anu Nikolic kod sebe cancel-ovao nakon onih izjava o lgbt.

Radivicka je zlo. Kao klinac sam mozda i slusao pesme, al kako s godinama provaljujes kako je neko sujetan i pun negativne energije onda krenes i od muzike da se udaljavas.
Naprosto njen smeh je lazan, u tonu joj osetis sarkazam. Mozda je nekom ona carica zbog toga, meni samo nepristupacna osoba puna laznog elitizma.
Imao sam jednu priliku na poslu gde je dolazila gomila pevaca na rodjendan kod drugog pevaca. Izmedju ostalog i AR je bila pozvana. Svako ko je prosao pored se uredno javio, jedino ona nije htela da pogleda u bilo koga nego prosla tako puna sebe i prebitna. Prosla, sela na mesto nije se pomerila s njega.
Mozda je ona stekla publiku kroz pesme, al je gubi definitivno svojim personalitijem kojim ne znam kome je prijatan kad je vidi i cuje.
Ice lady

Kod mene nema onog ne volim ga, al ima dobre pesme pa slusam.

Ne, ako si jadnik i los covek nece promeniti to sto imas dobre pesme, lakse mi je da te ne slusam jer zasluzujes da te ljudi ne slusaju zbog tebe samog.
Tako sam Anu Nikolic kod sebe cancel-ovao nakon onih izjava o lgbt.
Isti slučaj, ako nekoga ne gotivim, džaba sve pjesme

Živa se pojela na Budvanskom festivalu kad je bila druga

KmELiNJ.gif
Cujem Irinu Krusku: "DRUGO MESTO PRIPALO JE UVREDJENOJ ALEKSANDRI RADOVIC KOJA JE IZJAVILA KAKO JOJ JE OVO POSLEDNJE UCESCE NA FESTIVALIMA." 🤣🤣🤣

U Ada mall-u je bila jako prijatna pre neki dan..
Čak je dobila i sliku od žene, vernog fana iz Skopja, koja je došla u Ada mall iz Skopja samo zbog toga, držala je tu sliku dok je pevala celu pesmu i zahvaljivala se..i pred svima rekla za tu ženu...i Filarri je bio pozvan u Ada mall sa njom...tako da mi je ovo oko PZE pomalo i čudno...

A ova devojka iza joj je prateći vokal na koncertima i nastupima, kako kida, peva ubija.. Iz njene škole pevanja je inače..

Attachments

• IMG_20230309_190828.webp
    IMG_20230309_190828.webp
    538.1 KB · Views: 17
U Ada mall-u je bila jako prijatna pre neki dan..
Čak je dobila i sliku od žene, vernog fana iz Skopja, koja je došla u Ada mall iz Skopja samo zbog toga, držala je tu sliku dok je pevala celu pesmu i zahvaljivala se..i pred svima rekla za tu ženu...i Filarri je bio pozvan u Ada mall sa njom...tako da mi je ovo oko PZE pomalo i čudno...
Pa to su joj platili. Za pare bih se i ja lazno smeskao i bivao prisutan.

Back