ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Marija je bila druga na dan finala na kladionicama ja mislim. Željko je 2012. u ovo vreme bio deveti, na dan finala treći.

Jelena je bila druga na kladionicama ja mislim, ili tako nešto. Vrlo visoko. A Marija je bila u TOP 3 od početka

Marija je bila druga na dan finala na kladionicama ja mislim. Željko je 2012. u ovo vreme bio deveti, na dan finala treći.
Za Željka sam ubedjen da je bio 2.mesto cak i u ovo vreme toga se secam jos kad je izaslo ime njegovo bio covek 1. ili 2.mesto ,a Loreen bila prva od marta svew vreme top2,ali za Mariju nemam pojma u ovo vreme kako je stojala i ko je bio prvi favorit kladionica ako nije ona makar na dan finala?? Jedino sto sam saznao i tada iz medija video da je Svajcarska bila prvi favorit valjda a Svedska drugo mesto 2007.godine pre same evrovzije, pa je bio šok svima da ni u finale Švajcarci nisu ušli a Švedska loše prošla sa nekom poznatom grupom,o Mariji se makar u ranoj fazi nije pisalo,ali eto voleo bih neko ko je bolje upucen i tada pratio pomno da kaze na primer u ovo vreme koja je bila i ko je bio u vrhu favorita da vidim baš da li su tada pogadjali kladionice..

Jelena je bila druga na kladionicama ja mislim, ili tako nešto. Vrlo visoko. A Marija je bila u TOP 3 od početka
Za Jelenu se secam od pocetka i u martu cak nakon pobede na beovziji su ona i Dima Bilan bili top2 cak je Jelena bila u nekom trenutku i prvi favorit,pa su smatrali to 6.mesto flopom za njum,meni je Jelena flop ,jer ako si cak i na dan finala drugi favorit za pobedu a jedva budes 6.mesto to jeste sigurno malo obeshrabrujuce. Inace licno da je imala bolji mnogo nastup ona je i mogla biti makar top2 caki top1 realno te godine..

loše se sećaš hehe

bio je četvrti u ovo vreme a kasnije je pao niže, pa se opet digao.

https://wiwibloggs.com/2012/03/11/e...russia-and-denmark-the-early-favorites/15219/

A evo za 2007. i 2008. Marija bila treća, Jelena druga.

https://escxtra.com/2021/03/29/eurovision-odds-14-years-history/
Pa ti reče Zeljko bio 9.mesto u ovo vreme 15.marta 2012.godine,svakako 4.mesto je mnogo blize top2 nego 9.mesto,dobro znam da Zeljko ni u decembru kad smo saznali da ide u Baku a ni kasnije nikada bio nije ni sa lane moje ni nije ljubav stvar :D

Pa ti reče Zeljko bio 9.mesto u ovo vreme 15.marta 2012.godine,svakako 4.mesto je mnogo blize top2 nego 9.mesto,dobro znam da Zeljko ni u decembru kad smo saznali da ide u Baku a ni kasnije nikada bio nije ni sa lane moje ni nije ljubav stvar :D
Pa pobrkao sam kasnije je pao niže, ali ovo je bio četvrto dok još nisu izabrane sve pesme.

Sećam se i toga. Tad mi je NQ Crne Gore bio takav šok.
Meni nije bio šok,jer pesma nije nešto nevidjeno,inače sećate li se Dastina Ćurana iz Irske da je lik bio top5 favorita već u ovo vreme na ESC-a cak mozda i top3 u nekom trenutku ahahaha?? Koliko je meni on legendaran i pesma mi je ludaa,iskreno sta je sve uslo u finale imalo je mesta i za njega da udje u finale,makar je bilo zabavno i catchy smesnoo,nije mi jasno kako on nije u finale usao??
Da li se Evropa naljutila i shvatila kao uvredu to koncept i tekst ili??

• Haha
Reactions: Mrm
Dastin je bio treći favorit u ovo vreme da.
Realnoo ko kaže da se u ta 3 minuta nije BAREM 3 puta makar najmanje nasmejao lažee,realnoo neko će reći treš neko će reći krindž,ali je greh onakvog performera i "umetnika" ne podržati,ne znam da li je glasala Srbija u tom polufinalu,ali eto zasluzio je vise glasova,realno mi nikada nista slicno nismo imali na evrovziji nego tada,ono je toliko bilo loše meni da je zapravo ludoo i smešnoo hahah,moram da pustim sada Dastina da se prisetiim jaoo

Island vrlo potcenjen 2009. godine, bio 15. mesto na kladionicama u ovo vreme, na kraju drugi.

Znači obožavam Petrove komentare o 🇷🇸2017... 🤭😂

loše se sećaš hehe

bio je četvrti u ovo vreme a kasnije je pao niže, pa se opet digao.

https://wiwibloggs.com/2012/03/11/e...russia-and-denmark-the-early-favorites/15219/

A evo za 2007. i 2008. Marija bila treća, Jelena druga.

https://escxtra.com/2021/03/29/eurovision-odds-14-years-history/
Jaooo ladnoo sam u pravu Svajcarska prva Svedska drugo mesto 2007.godine Bozee milii ala su mašile kladionicee Svajcarska bila U POLUFINALU 20.MESTO a svedska 20.mesto u finaluu ahahah koji blam kladionicaa,zaistaa nekada bas nisu umeli pogoditii,a 2012.godine isto horor Danska i Irska su im top5 Englezi top6 ijuuu...koji promasajii uu..

Back