Stole
Ekspert
Nista novo, Bogicevicka standardno nevidljiva.Jooj nisam ni video Tiću Bo na ovim listama..![]()
Nista novo, Bogicevicka standardno nevidljiva.Jooj nisam ni video Tiću Bo na ovim listama..![]()
Za Željka sam ubedjen da je bio 2.mesto cak i u ovo vreme toga se secam jos kad je izaslo ime njegovo bio covek 1. ili 2.mesto ,a Loreen bila prva od marta svew vreme top2,ali za Mariju nemam pojma u ovo vreme kako je stojala i ko je bio prvi favorit kladionica ako nije ona makar na dan finala?? Jedino sto sam saznao i tada iz medija video da je Svajcarska bila prvi favorit valjda a Svedska drugo mesto 2007.godine pre same evrovzije, pa je bio šok svima da ni u finale Švajcarci nisu ušli a Švedska loše prošla sa nekom poznatom grupom,o Mariji se makar u ranoj fazi nije pisalo,ali eto voleo bih neko ko je bolje upucen i tada pratio pomno da kaze na primer u ovo vreme koja je bila i ko je bio u vrhu favorita da vidim baš da li su tada pogadjali kladionice..Marija je bila druga na dan finala na kladionicama ja mislim. Željko je 2012. u ovo vreme bio deveti, na dan finala treći.
Za Jelenu se secam od pocetka i u martu cak nakon pobede na beovziji su ona i Dima Bilan bili top2 cak je Jelena bila u nekom trenutku i prvi favorit,pa su smatrali to 6.mesto flopom za njum,meni je Jelena flop ,jer ako si cak i na dan finala drugi favorit za pobedu a jedva budes 6.mesto to jeste sigurno malo obeshrabrujuce. Inace licno da je imala bolji mnogo nastup ona je i mogla biti makar top2 caki top1 realno te godine..Marija je bila druga na dan finala na kladionicama ja mislim. Željko je 2012. u ovo vreme bio deveti, na dan finala treći.
Jelena je bila druga na kladionicama ja mislim, ili tako nešto. Vrlo visoko. A Marija je bila u TOP 3 od početka
loše se sećaš heheZa Željka sam ubedjen da je bio 2.mesto cak i u ovo vreme toga se secam
Hrvatska je isto imala čak dva puta takav flop, prvo su feminemke bile četvrte na kladionicama pa ispale, a onda Nina pa bila 22. mestoJel moguce da smo bili peti na kladionicama 2017. u ovo vremeaged like milk
Pa ti reče Zeljko bio 9.mesto u ovo vreme 15.marta 2012.godine,svakako 4.mesto je mnogo blize top2 nego 9.mesto,dobro znam da Zeljko ni u decembru kad smo saznali da ide u Baku a ni kasnije nikada bio nije ni sa lane moje ni nije ljubav stvarloše se sećaš hehe
bio je četvrti u ovo vreme a kasnije je pao niže, pa se opet digao.
https://wiwibloggs.com/2012/03/11/e...russia-and-denmark-the-early-favorites/15219/
A evo za 2007. i 2008. Marija bila treća, Jelena druga.
https://escxtra.com/2021/03/29/eurovision-odds-14-years-history/
Sećam se i toga. Tad mi je NQ Crne Gore bio takav šok.A znam za pricu da je i CG 2009. bila tipa treca, iza Sakisa i Ribaka![]()
Pa pobrkao sam kasnije je pao niže, ali ovo je bio četvrto dok još nisu izabrane sve pesme.Pa ti reče Zeljko bio 9.mesto u ovo vreme 15.marta 2012.godine,svakako 4.mesto je mnogo blize top2 nego 9.mesto,dobro znam da Zeljko ni u decembru kad smo saznali da ide u Baku a ni kasnije nikada bio nije ni sa lane moje ni nije ljubav stvar![]()
Meni nije bio šok,jer pesma nije nešto nevidjeno,inače sećate li se Dastina Ćurana iz Irske da je lik bio top5 favorita već u ovo vreme na ESC-a cak mozda i top3 u nekom trenutku ahahaha?? Koliko je meni on legendaran i pesma mi je ludaa,iskreno sta je sve uslo u finale imalo je mesta i za njega da udje u finale,makar je bilo zabavno i catchy smesnoo,nije mi jasno kako on nije u finale usao??Sećam se i toga. Tad mi je NQ Crne Gore bio takav šok.
Realnoo ko kaže da se u ta 3 minuta nije BAREM 3 puta makar najmanje nasmejao lažee,realnoo neko će reći treš neko će reći krindž,ali je greh onakvog performera i "umetnika" ne podržati,ne znam da li je glasala Srbija u tom polufinalu,ali eto zasluzio je vise glasova,realno mi nikada nista slicno nismo imali na evrovziji nego tada,ono je toliko bilo loše meni da je zapravo ludoo i smešnoo hahah,moram da pustim sada Dastina da se prisetiim jaooDastin je bio treći favorit u ovo vreme da.
Jaooo ladnoo sam u pravu Svajcarska prva Svedska drugo mesto 2007.godine Bozee milii ala su mašile kladionicee Svajcarska bila U POLUFINALU 20.MESTO a svedska 20.mesto u finaluu ahahah koji blam kladionicaa,zaistaa nekada bas nisu umeli pogoditii,a 2012.godine isto horor Danska i Irska su im top5 Englezi top6 ijuuu...koji promasajii uu..loše se sećaš hehe
bio je četvrti u ovo vreme a kasnije je pao niže, pa se opet digao.
https://wiwibloggs.com/2012/03/11/e...russia-and-denmark-the-early-favorites/15219/
A evo za 2007. i 2008. Marija bila treća, Jelena druga.
https://escxtra.com/2021/03/29/eurovision-odds-14-years-history/