ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Jel beše i Blue iz 🇬🇧 bio u top 5 na kladionicama? Koliko je loše bilo ono vokalno, onakva disharmonija, dobro su i bili 11. mesto.. Žiri ih je stavio na 22. mesto, a televoting na 5. mesto.. I posle mi kažite da žiri ipak ne gleda vokal.. ☺️

Jel beše i Blue iz 🇬🇧 bio u top 5 na kladionicama? Koliko je loše bilo ono vokalno, dobro su i bili 11. mesto.. Žiri ih je stavio na 22. mesto, a televoting na 5. mesto.. I posle mi kažite da žiri ipak ne gleda vokal.. ☺️
Jeste bili su medju favoritima cak i meni su bili u vrhu favorita oni,mene cudi tako slabo da su prosli,jos su popularan bend msm tada posebno bili..
Žiri nema pojma ako mene pitaš,koliko je žiri bezveznih pesama izgurao na uštrb boljih pesama to je čudo jedno..inače uz to oni osim 2011.godine nikada u životu nisu nešto mnogi izgurali Srbiju,odnosno jesu izgurali ALI KA DOLE KA DNU..
Isto su uradili Hrvatima 2017.godine,mada mene onaj Žak Houdek nervira čim ga vidim,antipatičan mi je tako da i nije mi kad malo bolje razmislim toliko krivo kao ranije,išao mi je više i on sa tim stavom na onu stvar višee..
Ja sam najbolji pevač,ja sam umetnik bla blaa blaa truć..smaračč

U zadnjih 10-ak godina su nas kladionice obično potcenjivale u ovoj fazi. I Bojana i Željko i Konstrakta su prošli bolje nego što im se predviđalo. Bojana i dramatično bolje, znam da je bila ispod 30. mesta na kladionicama hah

Sanja i Tijana su bile precenjene na kladionicama u ovoj fazi. Balkanici se nije predviđalo ni da će u finale. Nevena je osrednje stajala i osrednje i prošla. HRC su isto prošle nešto bolje nego što im se predviđalo.

U zadnjih 10-ak godina su nas kladionice obično potcenjivale u ovoj fazi. I Bojana i Željko i Konstrakta su prošli bolje nego što im se predviđalo. Bojana i dramatično bolje, znam da je bila ispod 30. mesta na kladionicama hah

Sanja i Tijana su bile precenjene na kladionicama u ovoj fazi. Balkanici se nije predviđalo ni da će u finale. Nevena je osrednje stajala i osrednje i prošla. HRC su isto prošle nešto bolje nego što im se predviđalo.
Zapravo Bojana se sjajno kotirala a prošla slabije dosta,ona je na dan finala ESC bila na poziciji verovao ili ne broj 6 a prosla spletom nevidjenih okolnosti sreće kao 10.mesto u finalu,svi smo se lozili nakon polufinala i mislili da je pokidala u polufinalu kao Konstrakta ne samo zbog publike nego i po glasovima jer kladionica pocela ludeti nakon polufinala negde i top5 bila medjutim u finalu...mehh..

Ma govorim u ovoj fazi. Na dan finala je bila šesta-sedma da. Pa bila je i Konstrakta na dan finala sedma pa na kraju peta.

@KONSTRUKTOR

A kako ti se dopada :al: 2012? Da li si očekivao da će biti 3. po žiriju (odmah iza :rs: ), 5. ukupno u finalu?

Ma govorim u ovoj fazi. Na dan finala je bila šesta-sedma da. Pa bila je i Konstrakta na dan finala sedma pa na kraju peta.
Konstrakta je na dan finala dakle u toku dana bila najvise na 6.mestu njoj niiko ni 5.mesto nije prognozirao,dok kad je trajalo glasanje zirija u finalu malo pre toga je dosta pala i bila je tek na 8.mestu a na kraju zavrsila igrom slucaja na 5.mestu i to top4 kod publike,realno ona je srecno stigla do tog 5.mesta kada pogledas 11 mesto i 4.mesto publike kada to saberes i podelis sa 2 ona je U NAJBOLJEM SLUCAJU PO TOJ LOGICI MOGLA BITI SVAKE PRETHODNE GODINE UPRAVO 8.MESTO NEKO,medjutim spletom srecnih okollnosti i velikim brojem glasova publike a veoma malim brojem glasova nekih favorita zirija poput holandije portugala australije azerbejdzana i svajcarske ona je ipak usla makar u top5..realno gledam bas da nema zirija mi bismo bili 9.mesto zvanicno i 4.mesto na evrovziji poslednje 2 godine,sa Nevenom bismo isto bolje prosli da nema zirija bili bismo mislim 14.mesto u finalu,uvek nas uglavnom ziri unisti..

@KONSTRUKTOR

A kako ti se dopada :al: 2012? Da li si očekivao da će biti 3. po žiriju (odmah iza :rs: ), 5. ukupno u finalu?
Eee daa,iskren da budem jesam..
Čak sam očekivao da ce biti i poziciju-dve više u ukupnom skoru,što je mogla i biti umesto Azerbejdzana,inace moja sestra se smejala toj pesmi kaoo to silno ispevavanje tonova i jeziv kostim koji proglasen za najgori na evrovziji i mahom i meni jeste parala uši,ali po reakciji publike videh da ce dobro proci,zanimljivo vecina zemalja koja je u Bakuu te godine u areni dobila najvece ovacije najbolje je i prosla,evo osim Zeljka sve ostale zemlje mahom iz top 7 top8 su dobili najveci aplauz Rusija,Svedska,Albanija,Azerbejdzan,Turska svi su bili top7 a dobili najvece aplauze eto..

Svako mesto na kladionicama ispod dvanaestog, trinaestog je manje više nebitno jer su razlike jako male. U principu većina zemalja ispod dvadesetog mesta ima istu kvotu manje više

Deluje mi da su kladionice u prosloj deceniji bile dosta neizvesnije i zanimljivije za pracenje nego sada. Sada moraju cuda da se dese da bi Svedskoj prestale da padaju kvote...

Fanovi se zalepe za onu mantru ''winner potential'' i izdvoje se dve eventualno tri pesme, kao da su ostale zemlje dosle na ekskurziju.

Deluje mi da su kladionice u prosloj deceniji bile dosta neizvesnije i zanimljivije za pracenje nego sada. Sada moraju cuda da se dese da bi Svedskoj prestale da padaju kvote...
I sada dosta grese,evo ja vec sada ti tvrdim da od ovih 10,MINIMUM 4 će omanuti,a možda čak i za 5-6 zemalja videćeš..
Inace i u prosloj deceniji su cesto upadali ubedljive pobedile tipa Loreen,Emmelie,Duncan,Kalush itd

Ti si mi viski danas baš deprimiran zbog :se: :( 😘

tumblr_po2fb1CFlu1su7m5wo1_500.gifv

Jbg, smorila me pesmica nesto. Imamo slabu godinu i to je glavni problem. Zato me ne cudi da Loreen sa pesmom dosta slabijom od Euforije lagano dobije sve ovo... :( Ali bez obzira na sve verujem ja u Kääriju!!!

Ti si mi viski danas baš deprimiran zbog :se: :( 😘

tumblr_po2fb1CFlu1su7m5wo1_500.gifv
Dobro u reduu jee prestani sve da nas deprimiraš ovim Serhatom,ima ovde nas koji žele noćas i spavati...

Jbg, smorila me pesmica nesto. Imamo slabu godinu i to je glavni problem. Zato me ne cudi da Loreen sa pesmom dosta slabijom od Euforije lagano dobije sve ovo... :( Ali bez obzira na sve verujem ja u Kääriju!!!
Ukoliko joj je jedina ozbiljnja pretnja Kaarija,ondaa svee paree na na Loreen,kao Ribak 2009.godine bez konkurencijee idemo Loreen po drugu titulu cela Srbija je uz tebe 12 poena od Srbije kao kućaa realnoo!

• Haha
Reactions: Mrm
Nema ona konkurenciju mi smo pod švedskom okupacijom i to je to.

Za par godina je salju opet da treci put pobedi da se poseru po Irskoj.

U drugom polufinalu će se desiti ono što se dešava svake godine - neke pesme ćemo zavoleti tek nakon nastupa.
Meni je vec drugo pf-e dosta bolje od prvog, tako da kod mene ce mozda biti obrnutu.
Mada, s obzirom da je bilo dosta NF-a, videli smo veci deo nastupa, mada ce se neki menjati na samoj Evroviziji.

• Like
Reactions: Mrm
Back