hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Nije mi jasno zasto su uopste pravili spot? Video bi trebalo da podigne nastup na visi nivo valjda. Meni je ovo toliko nekreativno, lose rezirano i editovano. I na kraju vojna njet, klasicno igranje na zadobijanje simpatija vecine Evrope. Toliko su mi ociti.

Nije mi jasno zasto su uopste pravili spot? Video bi trebalo da podigne nastup na visi nivo valjda. Meni je ovo toliko nekreativno, lose rezirano i editovano. I na kraju vojna njet, klasicno igranje na zadobijanje simpatija vecine Evrope. Toliko su mi ociti.
Uzhas.

Hrvatska opet pronadjena kao podzanjicna muva mejnstrim narativu radi trunki relevantnosti

12-ica ide od nas sigurno + sića od dijaspore. Ja iskreno uopšte ne mogu da zamislim scenario gde dobijaju više od 30 poena ukupno, ali čuda su moguća, u svakom slučaju.

Hrvate razapinju na krst i bukvalno je svima na poslednjem mestu, ali meni je pesma preslatka i drži mi pažnju sve vreme. Bukvalno kao da si otišao u školu da gledaš dete na priredbi xD

Ja navijam da prođu u finale, pevam pesmu kad imam napade ludila i drago mi je da postoji pesma za to moje stanje svesti.

Back