Turbo_ESChaler
Ekspert
Ajmo na lepše teme.... ...stiže proleće lutkice
.
Ma koji crni Rusi, oni misle da se mi i dalje zovemo Jugoslavija.Mene najvise nerviraju od svega znaci ti koji slepo podrzavaju Ruse. Jer ono, oni su jelte pravoslavci kao i mi. A kladim se da 80% Rusa ne zna gde je Srbija.
I sta smo naucili odavde? Bukvalno nista.
Koji su to točno pravi argumenti da se bez povoda napada Ukrajinu, zemlju koja ih nije takla??A sad kada Rusi imaju slične, ako ne i jače argumente, čitavo ludilo nastalo.
Mnogo ispranih mozgova ima ovde, mnogo... Ne mozes ni da zamislis.Ali pravoslavna braća, pošto jelte Ukrajinci su budisti...
Mislim da je to srpsko lizanje Rusa u novija vremena više na kontu toga što postoji utisak da će Rusija uvek da lupa veto na sve neke odluke koje Srbiji ne odgovaraju, tamo gde su obe zemlje članice, i da joj "čuva leđa" u tom moralno-političkom smislu. Pritom čak i nije neosnovan utisak.Stvarno mi nije jasno to, kao da npr u rat uđu Italija i Španija (ne daj Bože) i RH kaže: E uz Italijane smo, katoličku braću wtf
Ovo ni ja ne razumem, ali šta je, tu je.Slažem se za selektivnu pravdu, ali što se tiče bombardovanja Srbija nije ovdje Rusija, nego Ukrajina. Zbog toga mi nije jasno podržavanje Rusije.