rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ovim su samo pokazale koliko su jadne i sujetne. Lako je pljuvati druge, a ne pogledati u svoje dvorište i ispred svog praga. Da su više obratile pažnju na same sebe, svoj pokušaj od pesme i svoj stajling a la cirkus Kolorado, možda bi bolje i prošle.

Mnogo mi je drago :love:
Finska, Švedska, Island, Izrael, Litvanija :love:
Čestitke,vidi se da je i odlazak u Švedsku što nije svojstveno mislim nikada do sada bilo za našeg predstavnika bio pun pogodak,reci mi vidim za Amsterdam objavljuju svi izvodjaci da idu na koncert,da li Luka putuje tamo u Holandiju ili makar Izrael Madrid,Barselonu,Varsavu,London na druge koncerte???

Meni onaj zombi rif deluje u jednom trenutku kao orijentalan, ali kad se odsvira do samog kraja izgubi se taj utisak

Kontam da je pesma napisana u lestvici koja je karakteristicna za ta podrucja sa Istoka.

Cujete li orijentalni prizvuk u nasoj pesmi? Ja da. Verovatno se vec pisalo o ovome.
Kontam da je pesma napisana u lestvici koja je karakteristicna za ta podrucja sa Istoka.
Jeste jeste i ja ovo mislim, mislim da su sami tonaliteti cele pesme ti neki molovi koji asociraju na nešto istočnije, nije nešto stilski i estetski orijentalno (osim eventualno onih trilera na "gori"), posebno ne sa onakvom produkcijom, al po tim kao tonalitetima jeste.

Pesma je savršenstvo. Nikakvi revampi nisu potrebni.
Eeehh saaad savršenstvo,nećemo preterivati,ok čovek predstavlja Srbiju,ali ipak moramo imati malo doze objektivnosti,pesma da bi neko mogao reći da je savršenstvo ili remek-delo ipak mora imati sve ipak..

Rok postoji samo da se njima preda konačna verzija, a oni mogu da je objave kad hoće. Rade spot tako da videćemo. Inače jeste pola pola, prva strofa je na engleskom, druga posle refrena je na srpskom, refren je pola pola, poslednji deo je više na engleskom, ali su ti šapati i taj tekst u pozadini na srpskom.

Back