Marko
Ekspert
Znaci, jos malo pa ce i tebi Jermenija biti broj 1 i ako pobedi (opet da naglasim, ne nadam se) bice ti najsretniji dan, kao i meni.Ima li još neko da mu pesma Jermenije bila wtf,čudna i nedovršena kao meni i da nije bio impresioniran i da je ostao bez bilo kakvog komentara kada je prvi put čuo,aa da mu se sada za svega nekoliko dana toliko podgila da mu je medju favoritima i da raste iz dana u dan za po neko mesto???
Ne znam,ja sam osoba koja nije neki fan repa,smorile su me i ovakve pesme,ali meni je pesma simpa,cura mi je simpa i dopada mi se njena samouverenost i energija kojom vlada i izvodi ovu pesmu,bukvalno pre bih kupio kartu na primer i otisao na njen koncert da 3 puta cujem ovu pesmu,nego od onih gnjaveza iz San Marina,koji eto iako pevaju muziku bliskiju meni zanrovski,ali za mene licno imaju losu pesmu,los su bend i dosadni su mi jako..Necu da se nadam, ali sa TOP 5 bih bio zadovoljan.
Znaci, jos malo pa ce i tebi Jermenija biti broj 1 i ako pobedi (opet da naglasim, ne nadam se) bice ti najsretniji dan, kao i meni.Lepo.
Realno,mislim da ne postoji pesma koja je meni ok ili makar slusljiva i simpa da je i tebi, recimo Jermenija i Hrvatska meni medju boljima tebi uzas, Albanija Spanija tebi top meni uzas,ima li neka pesma da se oko ukusa slazemo,evo recimo Nemacka,Gruzija,Austrija svidja li ti se neka od njih,ili Estonija hehe??Ne vredi,2023 ne mogu da prihvatim nikako, mislim za mene lično..
Krene, pa negde na trećini skrene "levo kod Albukerkija" i nikada se više ne vrati "u igru", ne mogu da zaokružim celinu, naprosto luta...
Opaa djurdjoo....što bi rekao Šojić...Bože @KONSTRUKTOR, pami je broj 1, a
baš gotovim od starta samog, blizu mi je top 10..broj 5 u prvom polufinalu.. Slabo ti vidim čitaš, pa i kako bi od tolikog pisanija.
![]()
A meni bas od te trecine krece pesma koja me nepusta do kraja. Uvodni deo (strofa i refren) je sporiji, ali to mi odlicno pase kada krene "rep" deonica. Pogotovo deo instrumentala, od nekih par sekundi, koji ubrzava do tog "rep" dela. A na kraju se intezitet ne spusta i drzi visok nivo. Pesma mi je bas jednostavno slojevita. Ima uvod, razradu i zakljucak.Ne vredi,2023 ne mogu da prihvatim nikako, mislim za mene lično..
Krene, pa negde na trećini skrene "levo kod Albukerkija" i nikada se više ne vrati "u igru", ne mogu da zaokružim celinu, naprosto luta...
Problem moze biti orkestar kao na San Remu i vokalo,plus nastup mora biti za ovakvu pesmu zaista dobar,jer je ipak ovo studijska verzija pesme,orkestar,sve ispeglano da zvuci sto bolje naravno,ako ovo bude zvucalo makar blizu spota i izgleda blizu dobro kao ovo,ona ulazi u top 10 a mozda i top5 ili top3..A meni bas od te trecine krece pesma koja me nepusta do kraja. Uvodni deo (strofa i refren) je sporiji, ali to mi odlicno pase kada krene "rep" deonica. Pogotovo deo instrumentala, od nekih par sekundi, koji ubrzava do tog "rep" dela. A na kraju se intezitet ne spusta i drzi visok nivo. Pesma mi je bas jednostavno slojevita. Ima uvod, razradu i zakljucak.
Jedino se pribojavam kako ce to uzivo zvucati. Mozda se ne prenese takav utisak kao u studijskoj.
Inace i cura mi se bas svidja,deluje ovako zanimljiva,entuzijastična,tako da i da je lošija pesma, Jermenija bi mi bila u vrhu,nekako mi je baš energična i i harizmatična i vokalno jako lepo zvuči,boja glasa mi se dopada baš se sve uklopilo,jeste čudno i neuklopivo,ali mislim da je ovo retko dobro uklopljeno pop balada sa repom,to se retko vidja da solidno ispadne..Ne znam ni kako bi nastup mogao izgledati, jer ovo kao na spotu tesko da moze na sceni da bude priblizno.
U svakom slucaju, jedva cekam da je cujem na nekim od ovih partija.
Inace reci mi,da li te podseca ova pesma Jermenije na ARAM MP3 2014.godine ili jedino ja vidim slicnost pesama??Ja generalno volim pesme koje imaju rep deonice sa odlicnim ili bar dobrim refrenom. A u ovom slucaju se nije preteralo i po meni je na pravom mestu.
Nisam slusao neke njene ranije pesma, pa ne znam kako bi se snalazila sa tim delom.
Da i Ceska ima, pa mi je i ta pesma u vrhu. Svidja mi se ta kombinacija.
Pa i ti si Tinte skrenuo levo kod Albukerkija...A meni bas od te trecine krece pesma koja me nepusta do kraja. Uvodni deo (strofa i refren) je sporiji, ali to mi odlicno pase kada krene "rep" deonica. Pogotovo deo instrumentala, od nekih par sekundi, koji ubrzava do tog "rep" dela. A na kraju se intezitet ne spusta i drzi visok nivo. Pesma mi je bas jednostavno slojevita. Ima uvod, razradu i zakljucak.
Jedino se pribojavam kako ce to uzivo zvucati. Mozda se ne prenese takav utisak kao u studijskoj.