Offtopic

Znaci "sve sam od nule stvorila" Milica P ima jebaca iz vladajuce dinastije.

Sad jos da se raskrinka ko gura Sanju Vucic nazalost, jer svaka uspesna pevačica je imala nekog da je...gura

Znaci "sve sam od nule stvorila" Milica P ima jebaca iz vladajuce dinastije.

Sad jos da se raskrinka ko gura Sanju Vucic nazalost, jer svaka uspesna pevačica je imala nekog da je...gura
Stalno se pozivala za dešavanja u gradu, dok je Vesić bio tamo.. Plaćani su joj i određeni honorari da se pojavi na dešavanjima za decu sa posebnim potrebama, pa za još neke stvari..e sad ne znam, ne mogu ništa da tvrdim..

Ma nema uspesne pevacice u Srbiji bez uspesnog zagondžije barem dok se ne izgradi jak brend.

U Crnoj Gori u drugi krug predsedničkih izbora idu Đukanović (DPS) i Milatović (Evropa sad). Drugog aprila glasanje u drugom krugu. 😁

Ako sada bude uspeo da baci kosku narodu oko Kosova i da sve to predstavi nekakvim uspehom, vladace duze nego Milo Djukanovic, nece ga se niko resiti...

Jos na sve to ce Brnabicevoj da uvali da potpise sporazum a on jadan mukica misli da ce ostati upamcen kao patriota i spasilac...

Жао ми је, али Вучко има да влада док му не досади или док га овај народ не отера, али овај народ је већ у дубокој остеопорози.

Sreca u nesreci je da odmah po njegovom odlasku SNS ima da se raspadne kao kula od karata. Okupio je oko sebe poltrone i fikuse koji ne smeju ulicu da predju bez njega.

TEYA i SALENA će osnovati pokret EAP, nakon Evrovizije, to je budućnost politike.. 😍🤩😎

I pobediti Familiju Kellmendi na parlamentarnim izborima.. 🤭😆

TEYA i SALENA će osnovati pokret EAP, nakon Evrovizije, to je budućnost politike.. 😍🤩😎

I pobediti Familiju Kellmendi na parlamentarnim izborima.. 🤭😆
Spuštamo parlamentarni cenzus na 0.003%?

• Love
Reactions: Mrm
Back