Offtopic

Tražili su Dačiču jednog državnog sekretara i onda nisu imali koga da stave.. Naravno.. Pa je onda morao da im da dosta više običnih radnih mesta.. 🤢🤮

Ko mu je kriv kad nije uklonio Soroša dok je bio na vlasti.
Nevezano za ovo, fascinantno je na kolikom je stupnju razvoja civilizacijskog Amerika. Zamisli da neki tamo tužilac u Rusiji ili Srbiji povede neku istragu protiv i i najnižeg činovnika, a da ne pričam o nekom višem nivou.

Juče u busu broj 58, kako se ljubazno obratio vozač iz Šri Lanke pretpostavljam da je, prvi put sam video te vozače koje pominju, jedna žene je pitala za kartu i gužva, ja sam na prvim vratima bio, pa da dodam, tako se ljubazno obratio, što ne pamtim ovde u prevozu, obično je to strašno nešto, maltene da vas izmarširaju, polupsovke neke, strašno nešto..a voze kao stoku, vidim juče pošto sam tu baš bio, ovaj čovek, vrlo pažljiva vožnja, otvaranje vrata... 🤔

Pa dobro, ništa novo. I istok i zapad, što bi i trebalo da bude naša politika.

U Beogradu je sinoć posle kraće bolesti u 92 godini preminuo Radoslav Graić, kompozitor, pevač i dugogodišnji urednik u Radio-televiziji Srbije, otac Vladimira Graića. Autor je brojnih hitova, između kojih se izdvajaju "Mito, bekrijo" koja je poznata po interpretaciji Vasilije Radojčić i dečija pesma "Vuče, vuče, bubo lenja".​

Znate li za emisiju TV Mreža koja je nekada išla jednom nedeljno na RTS2?Ukinuli su je 2019.

Milica Pavlović se jebava sa Danilom Vucicem

Hahahha vriska
7khr79m3VEFsoaao.jpg:large

Back