Ko mu je kriv kad nije uklonio Soroša dok je bio na vlasti.
Nevezano za ovo, fascinantno je na kolikom je stupnju razvoja civilizacijskog Amerika. Zamisli da neki tamo tužilac u Rusiji ili Srbiji povede neku istragu protiv i i najnižeg činovnika, a da ne pričam o nekom višem nivou.
Juče u busu broj 58, kako se ljubazno obratio vozač iz Šri Lanke pretpostavljam da je, prvi put sam video te vozače koje pominju, jedna žene je pitala za kartu i gužva, ja sam na prvim vratima bio, pa da dodam, tako se ljubazno obratio, što ne pamtim ovde u prevozu, obično je to strašno nešto, maltene da vas izmarširaju, polupsovke neke, strašno nešto..a voze kao stoku, vidim juče pošto sam tu baš bio, ovaj čovek, vrlo pažljiva vožnja, otvaranje vrata...
U Beogradu je sinoć posle kraće bolesti u 92 godini preminuo Radoslav Graić, kompozitor, pevač i dugogodišnji urednik u Radio-televiziji Srbije, otac Vladimira Graića. Autor je brojnih hitova, između kojih se izdvajaju "Mito, bekrijo" koja je poznata po interpretaciji Vasilije Radojčić i dečija pesma "Vuče, vuče, bubo lenja".
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.