rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

@KONSTRUKTOR

Ja volim drugojačiju boju glasa od Jelene Tomašević, meni se više dopada Marija Šerifović u tom smislu, svakako..
A za takmičare ispred Srbije te godine, kažem ti potrebno je jedno studiozno preslušavanje svih uživo nastupa te godine ponovo sada i potencijalno rerangiranje, a za koje sad mogu zasigurno da ti kažem da su ispred su:

:pl:, :pt:, :no:, :se:, :is: i najvr :al:

Sudar dve definicije kvaliteta, sta cemo sad :eek:
"Iii šta ćemooo sad??? :ROFLMAO: :ROFLMAO:

@KONSTRUKTOR

Ja volim drugojačiju boju glasa od Jelene Tomašević, meni se više dopada Marija Šerifović u tom smislu, svakako..
A za takmičare ispred Srbije te godine, kažem ti potrebno je jedno studiozno preslušavanje svih uživo nastupa te godine ponovo sada i potencijalno rerangiranje, a za koje sad mogu zasigurno da ti kažem da su ispred su:

:pl:, :pt:, :no:, :se:, :is: i najvr :al:
Iskreno veoma specifičan muzički ukus ako mogu primetiti ili to tako nazvati...

Na Vaniu Fernandes plačem i dan danas, kao da čujem huk Atlantskog okena, kao da čujem neke daleke postojeće i nepostojeće svetove..."Senhora do mar" ne donosi u naramku samo kompoziciju, pesmu, vokal, intereptaciju, "Senhora do mar" na krilima nosi epohu, istoriju, bit, srž...

Na Vaniu Fernandes plačem i dan danas, kao da čujem huk Atlantskog okena, kao da čujem neke daleke postojeće i nepostojeće svetove..."Senhora do mar" ne donosi u naramku samo kompoziciju, pesmu, vokal, intereptaciju, "Senhora do mar" na krilima nosi epohu, istoriju, bit, srž...
Mnogi su to videli kao kopiranje Marije,dosta su pricali da im slicno i ona izgleda i taj fazon nastupa da bas ide na foru "Molitve" kao sto ove godine u Austriji i Poe poe poe vide Konstraktu cak izneli dokaze na youtube vidim klipove da lice neki delovi..
Meni je Albanija u Beogradu zapravo rekao bih imala i najbolju pesmu moguće u svojoj istoriji na ovom takmičenju.

Mnogi su to videli kao kopiranje Marije,dosta su pricali da im slicno i ona izgleda i taj fazon nastupa da bas ide na foru "Molitve" kao sto ove godine u Austriji i Poe poe poe vide Konstraktu cak izneli dokaze na youtube vidim klipove da lice neki delovi..
Meni je Albanija u Beogradu zapravo rekao bih imala i najbolju pesmu moguće u svojoj istoriji na ovom takmičenju.
Mnogi su pričali...Konstruktore, ta fraza kod mene nikad i ni za šta ne pije vodu...mogu da saslušam sve, ali svoje srce i dušu svako teba da sluša...nema meni šta mnogi da pričaju.. :)

@cinque

Možda ti je smešan način na koji to kažem, ne znam, ali ja kažem kako mislim i osećam, možda je to greška, ali tako je... :) naprosto znam važnost Atlantika za svetsku istoriju uopšte, ja imam neke posebne poglede možda...neka su i smešni na prvu možda, ali eto..

U portugalskoj kulturi postoji poseban pristup "moru", "okeanu', "Atlantiku" koji je kroz vekove u muzici izražavan gotovo kao nigde u svetu... :)
O tome može doslovno naučna disciplina da se razvije, ali bezmalo.. :) u mnogim portugalskim kompozicijama se različiti zvukovi mora/okeana na primer koriste kao muzički motivi u orkestraciji, u samom komponovanju i prikazivanju kroz zvukove instrumenata.. :love:

Last edited:
Nista lose pod tim, zabavno mi je.
Izvinjavam se Luki, ako čita temu, mada ne verujem da sada ima vremena...što je totalni off topic, ali svakako nije nešto ružno, uvredjivo, pogrdno, barem to... :D

Meni su najbolje od :al:, 2007, 2018 i 2012. ali prosto ne znam među njima ni kako bi ih rangirao, a nema ni neke potrebe, jer su sve tri, totalno na svoju stranu, skoro po svim parametrima.. jedino što mogu da kažem je da 2007. malo više volim čistu albansku verziju..

Moram da dodam da poznajem jednu muzički izuzetno obrazovanu osobu (tipa master u jednoj sferi muzike u inostanstvu, doktorat u drugoj kod nas, donekle i izvođački uspešnu u određenim krugovima, sve to navodim čisto konteksta radi) i ista osoba mi se i dan danas kune u Senhora do mar kao nešto najlepše ikada što je čula na ESC 😁

Moram da dodam da poznajem jednu muzički izuzetno obrazovanu osobu (tipa master u jednoj sferi muzike u inostanstvu, doktorat u drugoj kod nas, donekle i izvođački uspešnu u određenim krugovima, sve to navodim čisto konteksta radi) i ista osoba mi se i dan danas kune u Senhora do mar kao nešto najlepše ikada što je čula na ESC 😁
Nemojte sumnjati u ovo napisano..u objektivnom smislu...
E sad do ličnog ukusa je dalje sve..

Ako ništa prateći su najbolji na ESC pa možda ikad, ono je čista fantazija..

Luke Blek je toliko razotkrio stepen autohomofobije na srpskom tviteru da mi je to smešno ali i strašno.

antipatičan = nervira ih što je fem, a ti likovi isto femare, znači dijagnoze se samo lepe jedna na drugu

msm simptomatično da taj opis antipatičan za njega koriste samo balkanski gejevi, znači niko iz inostranstva nikada
Nije to od sada, navikao je Luka na to...

Ovo je od prošle godine:

Čini mi se da i to razume, da je možda prošao neku sličnu fazu u D-generation periodu...

Baby steps...

Luka pravi revoluciju, a to ne može preko noći...

U međuvremenu ćemo imati code-switching između "filozofa sa rukama u džepu" koga Srbija može da svari i "seks simbola renesanse" lol

Luke Blek je toliko razotkrio stepen autohomofobije na srpskom tviteru da mi je to smešno ali i strašno.

antipatičan = nervira ih što je fem, a ti likovi isto femare, znači dijagnoze se samo lepe jedna na drugu

msm simptomatično da taj opis antipatičan za njega koriste samo balkanski gejevi, znači niko iz inostranstva nikada
I dalje su prisutni ti bolesni homofobi.

Znaci mrzim homofobe najvise od svih. Isprebijao bih ih sve. To su nesrecne i napacene duse koje ne znaju sta ce sa sobom. Jadnici i bednici.

DOLE HOMOFOBI! NO HOMOPHOBIA! HOMOPHOBIA SHOULD HAVE BEEN BANNED EVERYWHERE!!👎👎👎👎

Polako, @Milice, dok ne pročitaju imena 09.05.2023. nemoj nikoga da ti bude žao, posle ima vremena da se žali od jutra do sutra.. 😉

Polako, @Milice, dok ne pročitaju imena 09.05.2023. nemoj nikoga da ti bude žao, posle ima vremena da se žali od jutra do sutra.. 😉
Milica mi je simpaticna sa ovim objavama konstantim oko Luke,ali sada iskreno bez sve šale,da sam Luka uzeo bih Milicu da mi bude PR,takodje bih joj bez da trepnem poverio da vodi moje drustvene mreze instagram fejsbuk,tiktok,twitter nalog i za to bih je odlicno platio :D

• Like
Reactions: Mrm
Milica mi je simpaticna sa ovim objavama konstantim oko Luke,ali sada iskreno bez sve šale,da sam Luka uzeo bih Milicu da mi bude PR,takodje bih joj bez da trepnem poverio da vodi moje drustvene mreze instagram fejsbuk,tiktok,twitter nalog i za to bih je odlicno platio :D
PR?
Idi bre, ja inženjer, o marketingu ne znam apsolutno ništa :LOL:

A sad nešto sasvim drugačije:
"Switching to full sex symbol mode" :oops:

Kakva pesma :oops:
Samo bih američki akcenat u određenim rečima (tipa "door", gde ne izgovara baš dobro "r") prepevala u britanski koji mu je sad k'o maternji...

Ali pesma idealna za predigru sa mužem :love:
:LOL:

Back