"Iii šta ćemooo sad???Sudar dve definicije kvaliteta, sta cemo sad![]()
Iskreno veoma specifičan muzički ukus ako mogu primetiti ili to tako nazvati...@KONSTRUKTOR
Ja volim drugojačiju boju glasa od Jelene Tomašević, meni se više dopada Marija Šerifović u tom smislu, svakako..
A za takmičare ispred Srbije te godine, kažem ti potrebno je jedno studiozno preslušavanje svih uživo nastupa te godine ponovo sada i potencijalno rerangiranje, a za koje sad mogu zasigurno da ti kažem da su ispred su:
,
,
,
,
i najvr
![]()
Mnogi su to videli kao kopiranje Marije,dosta su pricali da im slicno i ona izgleda i taj fazon nastupa da bas ide na foru "Molitve" kao sto ove godine u Austriji i Poe poe poe vide Konstraktu cak izneli dokaze na youtube vidim klipove da lice neki delovi..Na Vaniu Fernandes plačem i dan danas, kao da čujem huk Atlantskog okena, kao da čujem neke daleke postojeće i nepostojeće svetove..."Senhora do mar" ne donosi u naramku samo kompoziciju, pesmu, vokal, intereptaciju, "Senhora do mar" na krilima nosi epohu, istoriju, bit, srž...
Mnogi su pričali...Konstruktore, ta fraza kod mene nikad i ni za šta ne pije vodu...mogu da saslušam sve, ali svoje srce i dušu svako teba da sluša...nema meni šta mnogi da pričaju..Mnogi su to videli kao kopiranje Marije,dosta su pricali da im slicno i ona izgleda i taj fazon nastupa da bas ide na foru "Molitve" kao sto ove godine u Austriji i Poe poe poe vide Konstraktu cak izneli dokaze na youtube vidim klipove da lice neki delovi..
Meni je Albanija u Beogradu zapravo rekao bih imala i najbolju pesmu moguće u svojoj istoriji na ovom takmičenju.
Izvinjavam se Luki, ako čita temu, mada ne verujem da sada ima vremena...što je totalni off topic, ali svakako nije nešto ružno, uvredjivo, pogrdno, barem to...Nista lose pod tim, zabavno mi je.
Meni su najbolje odMeni je Albanija u Beogradu zapravo rekao bih imala i najbolju pesmu moguće u svojoj istoriji na ovom takmičenju.
Moram da dodam da poznajem jednu muzički izuzetno obrazovanu osobu (tipa master u jednoj sferi muzike u inostanstvu, doktorat u drugoj kod nas, donekle i izvođački uspešnu u određenim krugovima, sve to navodim čisto konteksta radi) i ista osoba mi se i dan danas kune u Senhora do mar kao nešto najlepše ikada što je čula na ESCNa Vaniu Fernandes plačem i dan danas, kao da čujem huk Atlantskog okena, kao da čujem neke daleke postojeće i nepostojeće svetove..."Senhora do mar" ne donosi u naramku samo kompoziciju, pesmu, vokal, intereptaciju, "Senhora do mar" na krilima nosi epohu, istoriju, bit, srž...
Nemojte sumnjati u ovo napisano..u objektivnom smislu...Moram da dodam da poznajem jednu muzički izuzetno obrazovanu osobu (tipa master u jednoj sferi muzike u inostanstvu, doktorat u drugoj kod nas, donekle i izvođački uspešnu u određenim krugovima, sve to navodim čisto konteksta radi) i ista osoba mi se i dan danas kune u Senhora do mar kao nešto najlepše ikada što je čula na ESC![]()
Nije to od sada, navikao je Luka na to...Luke Blek je toliko razotkrio stepen autohomofobije na srpskom tviteru da mi je to smešno ali i strašno.
antipatičan = nervira ih što je fem, a ti likovi isto femare, znači dijagnoze se samo lepe jedna na drugu
msm simptomatično da taj opis antipatičan za njega koriste samo balkanski gejevi, znači niko iz inostranstva nikada
I dalje su prisutni ti bolesni homofobi.Luke Blek je toliko razotkrio stepen autohomofobije na srpskom tviteru da mi je to smešno ali i strašno.
antipatičan = nervira ih što je fem, a ti likovi isto femare, znači dijagnoze se samo lepe jedna na drugu
msm simptomatično da taj opis antipatičan za njega koriste samo balkanski gejevi, znači niko iz inostranstva nikada
Milica mi je simpaticna sa ovim objavama konstantim oko Luke,ali sada iskreno bez sve šale,da sam Luka uzeo bih Milicu da mi bude PR,takodje bih joj bez da trepnem poverio da vodi moje drustvene mreze instagram fejsbuk,tiktok,twitter nalog i za to bih je odlicno platioPolako, @Milice, dok ne pročitaju imena 09.05.2023. nemoj nikoga da ti bude žao, posle ima vremena da se žali od jutra do sutra..![]()
PR?Milica mi je simpaticna sa ovim objavama konstantim oko Luke,ali sada iskreno bez sve šale,da sam Luka uzeo bih Milicu da mi bude PR,takodje bih joj bez da trepnem poverio da vodi moje drustvene mreze instagram fejsbuk,tiktok,twitter nalog i za to bih je odlicno platio![]()