no Norveška 2023: Alessandra Mele - Queen of Kings

To samo dobar koreograf da im napravi da imaju one nezahtevne i jednostavnije a efektne i moćne pokrete, da se ne zamaraju previše, maltene kao ona što već ima. Širi noge, diži ruke, bez mnogo đipanja nego više taj stav tela da bude moćan, i ćao.

Tako nesto sam pomislio, ali mi se sve cini da bi oni hteli sve.
Sad sam jos jednom pogledao nastup i meni ono ne deluje nesto previse zahtevno. Ali mislim da bi energicniji nastup plesaca doprineo da pesma dodje jos do izrazaja. Necu da poredim kao sto je Ruslana imala, ali takva neka energija treba za ovaj nastup.

Ma super će ona da prođe u finalu. Sviđa mi se ideja pratećih ali šta god da izmeni u nastupu samo je plus jer se odlično kotira kod publike 😍

Bezveze, trebalo je da iskoriste neku etno i viking tematiku za spot...

Sta bi trebalo da predstavlja ovaj netematski spot snimljen u kontejneru? Vidi se da im je budzet bio mali, ali mogli su da nadju kreativnog umetnika koji poseduje ideju da ga uradi.

Sta bi trebalo da predstavlja ovaj netematski spot snimljen u kontejneru? Vidi se da im je budzet bio mali, ali mogli su da nadju kreativnog umetnika koji poseduje ideju da ga uradi.
Bukvalno su mogli da odu u neku divljinu ili sumu da snime spot za dzabe, obuku je u kostim vikinske ratnice i rezultat bi bio sto puta bolji

Sve kontam kako bi ova pesma kidala da je oeva neko kao Tarja Turunen, bukvalno kao da je pisana za nju. Spot je malo promašen, razumem šta su hteli da predstave ali nisu uspeli

Neću gledati spot, ali se pitam šta će se dešavati u nastupu onih 30 sekundi koliko fali do 3 minuta. Mislim, znam da ne moraju da upotpune to vreme, ali takođe znam da će sigurno uraditi to.

Alessandra u Madridu

Ništa posebno. Šteta što će proći mnogo bolje nego što zaslužuje.

Čudno zvuči na ovom snimku. Iako mi je među favoritima, pesma mi je dosadila. Verovatno zato što se vrti od januara neprestano i po tiktoku i svuda 😂

Back