ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ne bih baš latino regeton nazvao turbo folk trešeranom, ali svašta čovek može ovde da pročita.
Pa cim Darka Bubamarka tvrdi tako, onda jeste. 😁😁

dara-bubamara.gif

A i svi ovi mladji pevaci kod nas forsiraju taj regeton, cak i Sasa Kovacevic.

• Haha
Reactions: Mrm
Kad se setim šta su 🇪🇦 euro fanovi očekivali od Miki - "La venda" 2019, što kaže Petar "Vriskaaa".. 😂

Čim je to pesma Dare Bubamare samo ukradena,ili kako god hoćete logično je koja je vrsta muzike u pitanju, kao i Kipar ove gluposti reciklirane koje godinama unazad salje, numere koje ne žele pevati poznate svetske zvezde pa ih razne Kipranke prihvataju i osvajaju mahom simbolična 19.mesta u finalu ili niže, ili ih ni ne gledamo u velikom finalu.

Sa druge strane Grci furaju "svoj" amerikanizovani fazon, sve do prvog ispadanja u polufinalu, a to ispadanje će se dogoditi već ove godine.

Čim je to pesma Dare Bubamare samo ukradena,ili kako god hoćete logično je koja je vrsta muzike u pitanju, kao i Kipar ove gluposti reciklirane koje godinama unazad salje, numere koje ne žele pevati poznate svetske zvezde pa ih razne Kipranke prihvataju i osvajaju mahom simbolična 19.mesta u finalu ili niže, ili ih ni ne gledamo u velikom finalu.

Sa druge strane Grci furaju "svoj" amerikanizovani fazon, sve do prvog ispadanja u polufinalu, a to ispadanje će se dogoditi već ove godine.
Da, da pesma je ukradena od Koka Roke. 😂😂😂 Bože Bože, dođe dan da ja branim Chanel, smak je blizu..
A za Grčku, ako ispadne, neka uđe Albanija i Island obaveznoooo.. 🤩😍

Tad su mi po prvi i jedini put bili u top10, žao mi je što je flopnuo 😢

I meni je to bilo simpa, ali samo toliko, onako za lokalni neki festival u centralnoj Španiji, tipično.. 🙂 Očekivanja od toga na ESC od strane 🇪🇦euro fanova su već.. 😄

I Sanremo dobro izgleda xD

Jedno su ti festivalčići, a drugo je kad ti 40 država dođe sa svojim nekim fiks idejama za nastupe pa se ti snađi i organiziraj najbolje šta možeš. Ja bi volio da uskoro Španjolska pobijedi ako se nastavi ovako trudit, drago mi je vidjet da su se trgnuli

Back