ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Pa mislim da je od 2013. ok, znači 10 godina unazad.

Drago mi je da vam se sviđa ideja, sad "samo" da prokljuvim gde bih zapravo mogao da organizujem tako nešto. Ova tema svakako nije za to.

Voleo bih baš i ranije godine malo, tipa od 2004, ali dobro.. :)

Pa mislim da je od 2013. ok, znači 10 godina unazad.

Drago mi je da vam se sviđa ideja, sad "samo" da prokljuvim gde bih zapravo mogao da organizujem tako nešto. Ova tema svakako nije za to.
Ucestvovao bih, bez dileme. Mada bih mozda radije to na leto, kada nema nikakvog esc sadrzaj, al svakako moze

Joj pa kako ćemo Petre da šaljemo Sarah Dawn Finer ako nam ne staviš malo ranije godine.. 😔

Rečima Bebi Dol:
Maco, ne
Maco, nemoj molim te
Maco nemoj to da mi radiš
Sarah_Dawn_Finer_Moving_On.gif

Joj pusti me u pm, kad god ga vidim jedu mi se lignje na žaru... Joooj obožavam ih.. 🤤🤤🤤 🐙🐙

Btw, meni na onoj simulaciji scena uopste ne izgleda duboka. Onaj pravougaoni deo.

Tragično je izvanredno precizan opis drugog polufinala. Osim Slovenije i Austrije, doslovno mi se nijedna pesma ne dopada (i recimo Danska koja mi je okej ali koja mi u prethodne 3 godine ne bi bila ni u top 25 i potpuno razumem zašto je toliko nepopularna 😂).

Pesme iz drugog polufinala u mojoj ranglisti (podložno promenama jer mi se malo popravilo mišljenje o Jermeniji i Litvaniji):

Danska - 12. mesto
Jermenija - 19. mesto
Rumunija - 33. mesto
Estonija - 30. mesto
Belgija - 31. mesto

Kipar - 25. mesto
Island - 21. mesto
Grčka - 32. mesto
Poljska - 37. mesto

Slovenija - 2. mesto
Gruzija - 27. mesto
San Marino- 34. mesto
Austrija - 8. mesto
Albanija - 36. mesto
Litvanija - 20. mesto
Australija - 22. mesto

Samo 2 pesme iz ovog polufinala su mi u top 10, a čak SEDAM pesama mi nije ni u top 30, u godini kada ima samo 37 pesama…

Back