Momci zaista kidaju, da nije ovog rata još uvek i Loreen i pokidali bi plasmanomizgledaju bolje na slici nego uživo![]()
Momci, od skoro 60 ljeta..Momci zaista kidaju, da nije ovog rata još uvek i Loreen i pokidali bi plasmanom![]()
Sveeeet je lep kada sanjamoo,kada sanjamooo,hajde zajedno da sanjamoo, daa SANJAMOOOOZelim im slatko 11. mesto u polufinalu…da ne moram da menjam kanal te subote kada bude Hrvatska nastupala
Za mene su momci logično...Momci, od skoro 60 ljeta..![]()
Šta misliš realno koja zemlja od svega 3 ex-yu ce najbolje proci i koji ce plasman imati u finalu i koji plasman ce zabeleziti svaka od ovih zemalja Srbija,Hrvatska,Slovenija??Mrle je prešao 60u.
Srbija 7- 12 mestaŠta misliš realno koja zemlja od svega 3 ex-yu ce najbolje proci i koji ce plasman imati u finalu i koji plasman ce zabeleziti svaka od ovih zemalja Srbija,Hrvatska,Slovenija??
Iskreno, nadam se da je moguce i Srbija i Hrvatska u top 10 ove godine. Slovenci su mi lose zvucali iskreno u Barseloni uzivo, videcemo kakav ce biti nastup, jer pesma kao pesma je kul meni i solidna, mogli bi Slovenci zabeleziti svoj najbolji plasman u ovom veku čak, kao i Hrvati, Srbija mi se od 3 ex-yu zemlje najmanje dopada, ali u proseku meni je ovo posle dugo vremena slucaj da mi se dopadaju ili su mi solidne sve ex-yu drzave, recimo godinama unazad uglavnom mi se ili nije dopadala nijedna zemlja, ili uz Srbiju jos jedna zemlja mi je bila ok, ove godine su mi sve 3 ex-yu u top 10: Hrv(1.mesto), Slovenija mi je top5 negde, a Srbija... u top 10, eventualno 7-8 mesto cak mozda subjektivno du duše baš...Srbija 7- 12 mesta
Hrvatska 13- 20 mesta
Slovenija 22. mesto
Smej se ti samo Mrme, ali kada budu Let 3 a čak i Luka u top 10 kod publike i to u finalu, neces se vise smejati obe pesme ako uduju u finale bice medju top 10 kod publike, videces u maju...Momci, od skoro 60 ljeta..![]()
Koje pozicije prognoziras??Pa trebala bi Srbija najbolje. Hrvatsku mislim da će srozati žiri, a Sloveniju publika.
To se iskreno i ne dovodi toliko u pitanje, sve 3 zemlje su favoriti veliki za plasman u finale.Cekajte da udje Hrvatska u finale prvo...
Moja:Pa nisam ni ja siguran da će sve 3 u finale. Pogotovo Slovenija, mada su oni znali da dobivaju dosta bodova van ex yu.
Ali ako sve prođu u finale moja prognoza:
10.Srbija
15.Hrvatska
19.Slovenija
Po publici u finalu:Pa nisam ni ja siguran da će sve 3 u finale. Pogotovo Slovenija, mada su oni znali da dobivaju dosta bodova van ex yu.
Ali ako sve prođu u finale moja prognoza:
10.Srbija
15.Hrvatska
19.Slovenija
Dobro hajdee,neka bude 13-14. mesto da li si sada zadovoljniji??Hrvatska 11. po žiriju u kom univerzumu tačno?