hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Pevaju svi fanovi, ali ne znan zašto meni tako govoriš, ja nikad nisam ni mislio da ova pesma neće solidno proći kod publike.. 🤔
Nisam bio ironičan već sam normalno pitao baš zato što znam da gotiviš, pa pitam kako ti se čini nastup i vokalno i što se publike tiče, neverovatno je da svi pevaju znaju tekst, neki znaju i pokrete, zaista je ovo više ličilo kao da oni kao bend drže koncert svoj lični koncert gde su došli njihovi najveći fanovi koji ih slušaju 36 godina već, a ne da su otišli u Poljsku prvi put verujem u životu da nastupe...
Zaista iznenadjujuće da Poljaci toliko vole pesmu i svi znaju i pevaju u glas tamo.
Videh komentare, Poljaci kažu da u toj zemlji vole ovu pesmu baš im se dopada..

Moja prognoza ex-Yu država:

Hrvatska 8-10. mesto (potencijalno top 5 kod publike, od žirija ne verujem da će dobiti više od 20 poena)

Srbija 14-18. mesto (od žirija očekujem sličan patos kao kod Hrvatske a mislim da ćemo imati dosta manji televote)

Slovenija 19-22. mesto (Ovo mi je druga omiljena pesma ove godine, ali mislim da je jedna od onih pesama za koje se evrovizijski fandom zalepi a koje flopnu)

Pesma je svakako pevljiva i zarazna, ima malo tekst i lako ulazi u uši, ne moraš znati hrvatski da bi veoma lako naučio tekst i pevao tu pesmu, to je lako i to je prednost pesme što je jako melodična,pamtljiva na prvu ima malo teksta, mana može biti što je nikima degutantan nastup i što žanrovski nije možda pristupačna toliko...

Mislim da će Hrvatska biti u top 5-6 u pf, u finalu top 10 kod publike, kod žirija nisko, na kraju slično kao Žak 2017. Što je odličan rezultat, pogotovo nakon 5 godina bez finala

Ako Hrvatska udje u top 10 ove godine, ja brisem ovaj profil i totalno odustajem od Evrovizije…
Što tako?
Da nema žirija bili bi glatko u top 10 u finalu,čak i Žak je bio top9 u finalu od publike imao mislim 100 i nesto poena, ovo ce onda 100% jos dosta bolje proci.
Ne kapiram sta je toliko sa hejterima i sta je toliko i tačno ovde problem, jedino hajde kostimi,ali sve u svemu pesma je super pevljiva i melodicna bukvalno jednom je cujes i posle je pevušiš čak i nesvesno ceo dan, na poslu, u prodavnici, kod kuće itd..

Super, glasacemo
Nisam nešto glasao u poslednje vreme, ali ove godine najzad imam za koga da glsasam, zbog našeg druga sa foruma Nemanje, ove godina glasam verovatno i više puta od planiranog hehe, želimo svi da vidimo da li naš drug Nemanja drži reč!

Najbolja varijanta da Nemanja obeća da ako Hrvati pobede gasi profil, možda im donese i sreću i za prvo mesto hehe :D

Aaa dok se trijumf ne desi riječkih momaka u Liverpulu,hajmo se potsetiti i verovatno najvećeg hita ove grupe,ova pesma je SVEE!!<3

na ig dallas records... osjećam 12icu od poljske :ROFLMAO:
Nema tamo nastup ali ima na wiwibloggs..

Kakve smo ti i ja sreće, na kraju će biti 11. u finalu
Zbog budjavog usranog ovratnog zirija, da ucestvuju ove godine Bosna,Crna Gora i Makedonija bili bi Hrvati u finalu verovatno barem kao Konstrakta na 11.mestu sa izmedju 80 i 110 poena,ali kad Bosna Crna Gora i Makedonija zezaju,umesto lepo da udju Srbija Hrvatska i Slovenija zbog komsija i balkanaca(da ucestvuje barem Madjarska,Bugarska jos recimo..) budu medju 10-15 na kraju ce sve 3 zemlje proci MINIMUM 5-6 mesta losije zato sto nema ko da glasa za nas jbg...
A i Srbi,Slovenci i Hrvati su baš našli da konačno svi zajedno pošalju nešto dobro, sada kada ucestvuje 37 zemalja i nema skoro nikoga ko nam neki glas moze dati bez veze...promasili su godinu..

Za sve je kriva Makedonija
Tačno tako prvo je krenula Bosna i sada još i oni, plus Crna Gora videla svi odustaju a oni uvek ispadaju u polufinalu pa se i oni povukli, Madjarima smetaju pederi na evrovziji i lezbejke i povukli se izgleda zbog toga, Bugari navodno nemaju para, štete love, Turci shvatili da ih navodno ziri ne voli i ne mogu nikada vise pobediti i etoo, Ruse i Beloruse izbaciše jbg i eto Konstrakta bi recimo dobila jos vise glasova prosle godine mogla je cak se eventualno boriti i za top 4 ukupnom zbiru a bila bi u top 10 po glasovima zirija ili cak 9.mesto po žiriju da su sve zemlje kao i ranije ucestvovale..

Back