Da većina mi se dopada, zato što imaju težinu u umetničkom smislu, što be mora da znači da je i namenjeno za konstantno slušanje.. Kazao sam ti "Drama" mi je najbolja pesma, a ti me pitaš odmah nakon sam napisao da li je to "Mama ŠČ"?

Ne, nisi me razumeo bio, moje pitanje je prvo bilo, da li znas pesme osim MAMA ŠČ i koja ti je najbolja pesma od ostalih, kada si napisao "Drama" onda sam te pitao da li ti je to najbolja pesma, ili možda ipak "Mama šč".
Možda sam subjektivan, ali meni Mama šč možda i najbolja njihova do sada numera, mada lično možda mi je ipak "Profesor Jakov" njihova najbolja pesma koju su snimili, inače smešno mi je za Angelu Merkel.
Inače pesma "Hvala tebi Kriste" je muzički i melodijski izuzetna pesma čak i spot je jeziv, pesma je genijalno muzički odradjena jeziva je, ali i istinita, generalno šta se sve na ovom svetu radi "U ime Boga", i kako oni žive, šta voze, medjutim nisu svi isti, znam i užasne i ok takve osobe, ali pesma jeste kontroverzna naravno da dosta njih pljulju, ali je pesma realna i istinita..
Bukvalno kao pesme gde pljulju politicare ili pljulju tipa HDZ itd, pa ih pljuvali najstrasnije, smatram da ,da bi gledao u tudje dvorište, moraš imati tu svest da prvo svoje dvorište očistiš pa onda gledati u tudje.
Samokritičnost je ono što jako cenim kod muzičara, jako cenim ljude koji imaju muda snimiti pesme i gde sami sebe sprdaju brutalno, ali i kritikuju sebe ili svoju zemlju šta nije dobro i šta treba popraviti..