hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

1993., 1997., 2001., 2003., 2004., 2005., 2008., 2011., 2019., 2020., 2021., 2022. su mi sve bolja druga mjesta od pobjednika 😵‍💫

Inače, taman kad sam mislio da do Eurosonga neće biti nikakvog skandala u Hrvatskoj oko Let 3, eto ti vraga! Prlja se u jednom statusu sprdao s Hajdukovim juniorima koju su poraženi u finalu juniorske Lige prvaka, čime je navukao na sebe gnjev velikog broja ljudi, mahom južnjaka naravno. 😃 Neke radio stanice čak više ne žele ni puštati Mamu ŠČ!, a Prlja se sad posipa pepelom i ispričava 🤡

Joj da, čitala sam o tome. Nije mu baš trebalo to, ali ajde.. :D

Ponavljam opet po milioniti put ko zaista shvata ozbiljno momke iz Let 3 i zaista se nadje uvredjenim i peca na njihove fore i duri je jos ludje, nego što su oni sami ludi.
Jednostavno ko ih ne kapira, ne kapira ih, ali nije sramota to priznati.
Setimo se onog nesrećnog tvita Angeline vezano za Let 3 i njihovu pesmu, koji je odmah obrisala, jer je skontala da se izletela, odnosno nalupetala gluposti za sva vremena.

Za pola pjesma nisam znao da su bili na dori, npr arivederci sinjorina, oliver, ljepota,

POBEDNICI!
Ne mogu dočekati njihovu razglednicu i uživo nastup 9. maja, bukvalno jedini hajp ove godine imam zbog njih, kako ćemo navijati svi za njih i naravno glasati.
120000000 poenaa iz Srbije ove godine idee, ideee ideee zaaaa MAMA ŠČ!

A evo i najave eurovision bloga za Hrvate :ROFLMAO:

In answer to our question about how long it’s acceptable to wear the same pair of socks for, Let 3 replied “If I’m wearing my ŠČ socks, I can wear them forever – they are even getting better when you wear them for a long time. I change them when the good smell goes bad, but all other socks I change every six hours.”

We’re not sure which member of Let 3 this was, but we’ll try to find out by using the backstage sniff test. Or maybe we can ask San Marino’s Piqued Jacks to smell them like an animal?

Fotke sa prve probe (Foto: Sarah Louise Bennett / EBU, Corinne Cumming / EBU)

3kmXQEw.jpg

pCcdvdP.jpg

mQ2nfdO.jpg

ASpp6Vw.jpg

QsrttAw.jpg

Back