hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Proba deluje odlično...i vokalno zvuči za sada malo bolje od DORA, mada vokal nije uopšte bitan ovde! I dalje mislim da je ovo super za ludnicu u samoj Areni...mislim da idu dalje... :hr: :love: 🙌✊💪 A biće valjda i traktorče... MAMA ŠČ!

mada vokal nije uopšte bitan ovde!
Vokal nije stavka za ocenjivanje kada ti se pesma sviđa @Mrm aka dishonest vocal coach

srecni-ljudi.gif

@dodo, dodo, dodo, čekaj dodo, ovo je teatar, performans, kao i Konstrakta, prvenstveno mislim na intonaciju kod vokala ovde... Ni kod Konsztake nije presudan bio.. Jer pevačkih elemenata nije ni bilo malte ne.. Tako i ovde, i šta ih ima nisu prezahtevni... Od starta i govorim da naravno ni 🇭🇷 neće sa žirijem dobro proći...

Nemoj tako @dodo..pa jel opet ispada da blatim 🇷🇸 bez razloga.. Pa što bih? 🥺

Dobro.. Neću onda ni da komentiram više 🇷🇸 jer mi je jako glupo ako tako ispada...

Ok ako nije tako, ne zameram ti. Imaš pravo da pišeš i komentarišeš kako god želiš, ovo je slobodan forum. Ali ti si sam rekao da ti je vokal glavni kriterijum za ocenjivanje, a ni za koga ko je imao probe danas nisi ništa negativno prokomentarisao, osim za nas. A bilo je i te kako materijala.

Evo sad me opet "vučeš za jezik" @Djole89, na osnovu tik tok isečaka možda smo i najslabiji vokalno danas.. 😔 Upravo sam pustio Moldaviju, i ovde ne može da se oceni vokal baš na ovom isečku skoro uopšte..

Uzimaš za relevantne isečke sa Tik Toka? I ako iste uzmemo za ozbiljno nismo lošiji od Let3. ;)

Pa šta si onda konkretno ocenio? Kažeš u moldavskom isečku gde ima daleko više pevanja nema materijala da se proceni, a kod nas gde skoro ni nema deonica u kojima se peva, možeš svašta nešto loše da zaključiš? Pre svega, treba uzeti u obzir i da "Samo mi se spava" treba upravo tako da se "otpeva" ili izrecituje, šta god, kroz glasan šapat, a ne da ode u neke visine, prosto je takva pesma.

Dobro. Sve i da je tako, nismo bili najlošiji. Problem je što ti posmatraš vokal u smislu kvaliteta izvođenja tonova i ukrasa, a ne malo šire, odnosno koliko se isti uklapa u kompoziciju, žanr, svrhu i smisao pesme, u prevodu... ono što je Miloš rekao.

Back