hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Za umetnost nekad kazu da namerno mora da nam izaziva nelagodu ne bi li se preneo bitan Sentimentai.mp3 koji obicno biva ignorisan ili zapostavljen - medjutim meni ja samo nelagodno. Izuzetno nelagodno.

Ma Let3 zna znanje, nisu oni esc projekat. Mislim da im se smeši uspeh.. Donose nešto drugojačije na tacni, ko hoće da proba, proba, ko neće, neka bere cveće.. 😉 Već vidim Arenu na nogama, i sve mi je draže što ću baš sa mojim Splićanima gledati uživo.. Let3 je tu da opomene, da poduči, da šokira, zgrozi i navede na duboko razmišljanje...

Da su nabildani muškarci od 25 godina, ne bi ti bilo nelagodno, nego bi rekla da bi ih jahala. 😍

U tom vašem woke svijetu razlika ne bi trebala postojati, ne znam. Srećom, ja nisam woke.
Uf pravo u centar 🤩

Da se prisjetimo svih drugih mjesta na Dorama:

Ovo je zanimljivo Grašo i Rozga dva puta drugi ali i Karan i Kraljevi ulice po dva puta a oni su na kraju išli na ESC kao i Vanna i Jacques Maja Blagdan Andrea te Nina koji su također bili drugi na Dori. Znači ,skoro svi došli na red osim Jelene Rozge.

Meni je isto ružno za vidjeti ovo ali imaju pravo na to kao i svi ostali da pokazuju šta hoće. Zašto neko od 50 godina ne smije da se razgoliti kao i neko od 20, recimo

Da je došao Belgijanac u trikou rekli bi wow ide gas my body my choice 😅

U svakom slučaju, mislim da Hrvatska prolazi dalje i to iz top 5-6, meni nije za finale ali iskreno iznenadiću se ako ne prođe u isto.

Ali ne razumem sto me razvlacite da ih sramim zbog nastupanja u gacama da mi je 'nelagodno' zbog toga. Poslednja stavka u nizu.

Nelagodno mi je zbog same pesme, koncepta, teksta, pozornice, zamisli, rekvizita, njihovog nacina pevanja i interpretacije. Sve je tu sto mi tacno ukazuje zasto pesma ima tezinu i socijalnu poruku - medjutim meni je upravo ono sto rece Alessia Michelle: sve je to meni kul, lepo i jasno, ali nemam ni najmanju zelju da se angazujem za njihove pretenzije i podrzim ih bilo direktnim glasanjem ili ponovnim preslusavanjem.

Ja čak i ne mislim da će ovo proći dobro kako se očekuje. Mislio sam da će hajp za njih do sad baš porasti, ali bukvalno hajp 0. Proći će u finale kao 8-10. mesto i biće negde na desnoj strani tabele u finalu.

Back