Ma jeste baš ćemo profitirati to se vodi kao jedna zemlja i to samo kod publike nema da glasa i svetski ziri iz ostalih drzava koje ne ucestvuju iz evrope i sveta a takodje mozda dobijemo nula poena od ROW razumes, jer valjda i druge zemlje imaju dijasporu i svoje ljude u ostalim zemljama sumnjam da cemo recimo nesto profitirati i dobiti mi 12 poena mozda dobijemo neku siću, a i vodi se kao jedna zemlja to nije isto kada imas Bosnu Crnu Goru,Makedoniju,Slovacku,Bugarsku,Madjarsku zamisli u zbiru sve te zemlje da su tu ove godine koliko bi Srbija i Hrvatska recimo profitirati ove godine kada su konkurentni???Pa zato su dodali ROW, da glasaju balkanci za Srbiju
Naravno da drzim rec. Za mene je rec svetinja. Ako se desi top 10, nestacu kao malezijski avion, ledja cete mi videti.Nisam nešto glasao u poslednje vreme, ali ove godine najzad imam za koga da glsasam, zbog našeg druga sa foruma Nemanje, ove godina glasam verovatno i više puta od planiranog hehe, želimo svi da vidimo da li naš drug Nemanja drži reč!
Najbolja varijanta da Nemanja obeća da ako Hrvati pobede gasi profil, možda im donese i sreću i za prvo mesto hehe![]()
Zašto bih pozvao trubače i slavio tvoj odlazak, ti zapravo spadaš ovde na forumu u normalnije, onda ti je jasno o kakvoj što bi Hrvati rekli SKUPINI je rečNaravno da drzim rec. Za mene je rec svetinja. Ako se desi top 10, nestacu kao malezijski avion, ledja cete mi videti.Neki ce i trubace pozvati.
![]()
Kako je krenulo čoveče, na kraju ima Let 3 da pobedi na kraju, šteta štp nije žiri izbačen skroz sa evrovzije, ovo je tek sada glupost možda neko razvali u polufinalu skoci nevidjeno na kladionici i u finalu 0 od zirija i pokida u finalu kod publike i plasira se fazon jedva medju 10. Na ovim koncertima makar Let 3 su bili glavne zvezde, a dokaz je to da pesmu pevaju cak i ovi iz Irske na primer.
idi na albansku temu i pusti video iz Izraela od 03:30...Kako je krenulo čoveče, na kraju ima Let 3 da pobedi na kraju, šteta štp nije žiri izbačen skroz sa evrovzije, ovo je tek sada glupost možda neko razvali u polufinalu skoci nevidjeno na kladionici i u finalu 0 od zirija i pokida u finalu kod publike i plasira se fazon jedva medju 10. Na ovim koncertima makar Let 3 su bili glavne zvezde, a dokaz je to da pesmu pevaju cak i ovi iz Irske na primer.
Zaista od ovih takmicara na ove 3 zurke, ako gledamo zbirno, jedino publika pevala i skala uz Let 3, to sam i predvideo jos kada su onako ubedljivo na DORI pobedili, setite se od publike kolika je bila razlika i kada je publika i ostali takmicari pevali tu pobednicku pesmu glasno na kraju i igrali..
Steta je velika da nema Bosne,Crne Gore i Makedonije makar, uveren sam od svih 5 ex-yu zemalja bi ove godine dobili 12 bodova, uz to i neke zemlje poput Slovacke,Bugarske, Madjarske bi cak mozda neke solidne poene dale njima..
Hmm...kada malo bolje razmislim, ako je ovo merilo, onda ipak izgleda da Hrvatska i neće dobro proći...idi na albansku temu i pusti video iz Izraela od 03:30...![]()
12 points from Serbia go toooooo???!!!@KONSTRUKTOR kupio traktora, ŠČ
KONSTRUKTOR kupio traktora, ŠČ
KONSTRUKTOR kupio traktoraaaa
Trajna nina, Armagedon, Nona.
![]()