hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Pa zato su dodali ROW, da glasaju balkanci za Srbiju
Ma jeste baš ćemo profitirati to se vodi kao jedna zemlja i to samo kod publike nema da glasa i svetski ziri iz ostalih drzava koje ne ucestvuju iz evrope i sveta a takodje mozda dobijemo nula poena od ROW razumes, jer valjda i druge zemlje imaju dijasporu i svoje ljude u ostalim zemljama sumnjam da cemo recimo nesto profitirati i dobiti mi 12 poena mozda dobijemo neku siću, a i vodi se kao jedna zemlja to nije isto kada imas Bosnu Crnu Goru,Makedoniju,Slovacku,Bugarsku,Madjarsku zamisli u zbiru sve te zemlje da su tu ove godine koliko bi Srbija i Hrvatska recimo profitirati ove godine kada su konkurentni???

Nisam nešto glasao u poslednje vreme, ali ove godine najzad imam za koga da glsasam, zbog našeg druga sa foruma Nemanje, ove godina glasam verovatno i više puta od planiranog hehe, želimo svi da vidimo da li naš drug Nemanja drži reč!

Najbolja varijanta da Nemanja obeća da ako Hrvati pobede gasi profil, možda im donese i sreću i za prvo mesto hehe :D
Naravno da drzim rec. Za mene je rec svetinja. Ako se desi top 10, nestacu kao malezijski avion, ledja cete mi videti. :) Neki ce i trubace pozvati. :D

Naravno da drzim rec. Za mene je rec svetinja. Ako se desi top 10, nestacu kao malezijski avion, ledja cete mi videti. :) Neki ce i trubace pozvati. :D
Zašto bih pozvao trubače i slavio tvoj odlazak, ti zapravo spadaš ovde na forumu u normalnije, onda ti je jasno o kakvoj što bi Hrvati rekli SKUPINI je reč :D:p

Koliko ucmalosti,kolotečine, jednolicnosti na ovom forumu u poslednje vreme….kakvo mrtvilo od strane nekoliko forumasa…to se vidi kroz temu Hrvatska 2023

Kako je krenulo čoveče, na kraju ima Let 3 da pobedi na kraju, šteta štp nije žiri izbačen skroz sa evrovzije, ovo je tek sada glupost možda neko razvali u polufinalu skoci nevidjeno na kladionici i u finalu 0 od zirija i pokida u finalu kod publike i plasira se fazon jedva medju 10. Na ovim koncertima makar Let 3 su bili glavne zvezde, a dokaz je to da pesmu pevaju cak i ovi iz Irske na primer.
Zaista od ovih takmicara na ove 3 zurke, ako gledamo zbirno, jedino publika pevala i skala uz Let 3, to sam i predvideo jos kada su onako ubedljivo na DORI pobedili, setite se od publike kolika je bila razlika i kada je publika i ostali takmicari pevali tu pobednicku pesmu glasno na kraju i igrali..
Steta je velika da nema Bosne,Crne Gore i Makedonije makar, uveren sam od svih 5 ex-yu zemalja bi ove godine dobili 12 bodova, uz to i neke zemlje poput Slovacke,Bugarske, Madjarske bi cak mozda neke solidne poene dale njima..

Kako je krenulo čoveče, na kraju ima Let 3 da pobedi na kraju, šteta štp nije žiri izbačen skroz sa evrovzije, ovo je tek sada glupost možda neko razvali u polufinalu skoci nevidjeno na kladionici i u finalu 0 od zirija i pokida u finalu kod publike i plasira se fazon jedva medju 10. Na ovim koncertima makar Let 3 su bili glavne zvezde, a dokaz je to da pesmu pevaju cak i ovi iz Irske na primer.
Zaista od ovih takmicara na ove 3 zurke, ako gledamo zbirno, jedino publika pevala i skala uz Let 3, to sam i predvideo jos kada su onako ubedljivo na DORI pobedili, setite se od publike kolika je bila razlika i kada je publika i ostali takmicari pevali tu pobednicku pesmu glasno na kraju i igrali..
Steta je velika da nema Bosne,Crne Gore i Makedonije makar, uveren sam od svih 5 ex-yu zemalja bi ove godine dobili 12 bodova, uz to i neke zemlje poput Slovacke,Bugarske, Madjarske bi cak mozda neke solidne poene dale njima..
idi na albansku temu i pusti video iz Izraela od 03:30... 🤭

Back