rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Po mom mišljenju Švedska, Finska i Norveška su jedini 99,99 % sigurni finalisti iz prvog polufinala.... Izrael, Moldavija, Srbija imaju velike i solidne šanse (od 70 do 90 %) za finale, ali nisu kao ove tri prethodne jer može se desiti da omanu ili da se neke druge okolnosti dese.... Češka i Hrvatska takođe mogu u finale (oko 60 %) ali tu ima još više faktora koji će odlučiti... Holandija, Portugal i Švajcarska su na nekih 50-50... Malta, Irska i Azerbejdžan (ako isti nešto ne smulja) su pa gotovo pa sigurno NQ (manje od 30 % šansi)... Letonija nažalost mislim da isto otpada, iako bih je ja voleo videti u finalu!

Detaljnije objašnjenje i analizu ću dati naknadno...

Pa mi nismo bolji ali smo tako i tretirani. A oni su rasisti koji glume da nisu
Meni iskreno smeta kada se to potencira mi,ovi,oni,one,ona...
Kakve su to podele na plemena,odnosno čuj mene nacije, znači za mene ne postoji ovi,ili oni, več sam ja JA, dakle jedinka za sebe.
Moj predstavnik nije ni Ratko Mladić, ali ni Vojislav Koštunica, ja reprezentujem sebe i niti se kitim tudjim perjem, niti osecam bilo kakvu pripadnost nekome zato sto je on Mirko Jovanović, a ne diskreditujem niti se ogradjujem od nekoga zato sto je Džoni Logan na primer..
Dakle ja sam stanovnik planete zemlje i ne mogu reći oni su rasisti, a mi nismo, koji su to molim te "ONI", a ko su "OVI"..
Pobogu nismo u srednjem veku i da se delimo tako i po plemenima(ili ipak jeste)
Kao ovo je naše pleme, a ono je njihovo pleme i nemamo ništa sa njim ogradjujemo se..
Nema mene lično šta biti sramota ili blam, ili da se hvalim ni Srebrenicom, ni Vukovarom niti bilo čim, jer nisam ja nikoga ubio, niti sam ja heroj i nekoga spasao to je uradio neko drugi..
Zašto bi mene bilo briga sta je uradio Pera,Mika,Žika,Laza..
Oni su to uradili,NE JA!
Svaki čovek na ovoj planeti je jedinka za sebe i odgovara za svoje postupke, kakve su to površnosti,ograničenosti i generalizovanje zapad je ovakav, a istok ovakav.
Znači na primer svaki Nemac je rasista na primer??
Nema nekog prostora na primer da se kaže: Johan je rasista, ali Bastian iz Nemacke JE DIVAN ČOVEK..?
Ili Mirko je govno od čoveka i rasista najgori, ali je Goran PREDIVAN ČOVEK NIJE RASISTA,NACISTA,ŠOVINISTA,FAŠISTA itd..
Evo recimo primera radi, poznajem Hrvata koji je fin i jako dobar čovek, a poznajem Srbina koji mi je komšija koji je je ne loš nego jezivo loš čovek, bukvalno niste videli lošijeg čoveka..

Uzgred žalite se zbog Hurricane kako su nas gledali, budimo realni, ja sam Srbin koji živi u Srbiji i meni su kostimi bili katastrofalni, falširale su u finalu, tekst pesme je bio baš loš, njihovi pokreti na sceni neuskladjeni uz sve to pesma je bila jako, jako loša.
Poznajem još mnogo ljudi koji imaju čak i lošije mišljenje o celoj toj grupi, pesmi i nastupu..
Dakle, ako mi kao Srbi koji ovde živimo imamo takvo mišljenje o svojoj pesmi, onda vam je jasno da to što smo te godine tako loše prošli i dobili samo glasove gasterbajtere koji samo i slušaju takvu turbo folk vrstu muzike ili ti cajke što kažu Hrvati, onda nema ljutnje, jer mnogi naši ljudi nisu mogli da veruju šta nas predstavlja te godine, a baš će se onda dopasti nekim tamo Litvancima,Fincima ili Ircima, ako je i nama bljuc pesma baš..

Pa mi nismo bolji ali smo tako i tretirani. A oni su rasisti koji glume da nisu
Doduše BLM protesti po Engleskoj (Džon Bojega ❤️), Francuskoj i Italiji su im svojevremeno malo srušili foliranje, al' je kratko trajalo...

Hurricane je bio u tom žanru, iskreno passe, nema to veze sa stajlingom i oskudnim odevanjem, ta pesma je bila old fashioned, ali se "prodavala" kao moderna, to je do skoro tako možda i moglo da se "proda" , sada teško...

Hurricane je bio u tom žanru, iskreno passe, nema to veze sa stajlingom i oskudnim odevanjem, ta pesma je bila oldfashioned, ali se "prodavala" kao moderna, to je do skoro tako možda i moglo da se "proda" , sada teško...
Upravo tako, bravo!

I da se razumemo ja obožavam old fashioned, ali kada se tako iskreno pristupu, a ne da se prodaje kao nešto "moderno"..

Kako bi ocenio stajling Letovaca na primer??? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ma nije taj stajling toliko bitan uopšte.. U tom smislu, bitna je "maska", a kakav je sam stajling, i ne toliko, jer to je koncept, to je mini teatar, a kod Hurricane na primer i takvih je bitan, u smislu da se istakne, da bude glam, moderno..

Ma nije taj stajling toliko bitan uopšte.. U tom smislu, bitna je "maska", a kakav je sam stajling, i ne toliko, jer to je koncept, to je mini teatar, a kod Hurricane na primer i takvih je bitan, u smislu da se istakne, da bude glam, moderno..
Pa da, ovo je sprdnja, ljudi su glumi cak predstavu, zapravo pesma je i napisana tada, dobili su ideju posle uradili, oni su sve vreme glumci koji imaju svoj kostim, medjutim jasno je zbog cega imaju takve kostime, moze se protumaciti i ovako i onako..
Dok je problem kada neko peva pesmu koja je "ozbiljna" i obuce se uzasno i nakaradno a zapravo su kostimi pravljeni na foru da budu moderni,seksi,provokativni, kao neki vrhunski kreatori i onda dobijemo Moje 3 2013.godine sa krpama za brisanje sudja haha :ROFLMAO: :ROFLMAO:

To si samo ti, ali većina ljudi gleda na nastup na evroviziji kao jedan paket koji mora i da izgleda i zvuči dobro, a ne samo vokal i kompoziciju.

To si samo ti, ali većina ljudi gleda na nastup na evroviziji kao jedan paket koji mora i da izgleda i zvuči dobro, a ne samo vokal i kompoziciju.
Nisi me razumeo, kazao sam to konkretno za stajling za Let3 - "Mama ŠČ".. :) to je koncept, teatar, bitno je da se "ubode" maska, a da li će on imati roze kaput ili ljubičasti i koje marke/dizajnera je nebitno.. U tom smislu..

Sreća pa je Netta imala ekstra stajling i jako lepo izgledala na sceni, ili Serdučka Verka...:D

Sreća pa je Netta imala ekstra stajling i jako lepo izgledala na sceni, ili Serdučka Verka...:D
Nije poenta da to bude samo lepo na oko već da se dobro uklopi sa pesmom i nastupom. Meni je lično Toy užas. Verka je bila samo simpatična, mada isto nije moja šoljica čaja.

Nisi me razumeo, kazao sam to konkretno za stajling za Let3 - "Mama ŠČ".. :) to je koncept, teatar, bitno je da se "ubode" maska, a da li će on imati roze kaput ili ljubičasti i koje marke/dizajnera je nebitno.. U tom smislu..
Oni baš i treba tako da izgledaju shodno pesmi, temi pesme i samom tekstu, dakle oni ismevaju ne samo jednu stranu vec sve strane cak i samu evrovziju odnosno sto bi neki rekli taj zapad, dok konkretno Putina javise ismevaju zato sto su tako obuceni u gej fazonu, jer je Rusija i sam Putin veliki protivnik gej parade i LGBT populacije, evrovziju ismevaju jer im je nastup kič na maksimum kao i sami kostimi, samo što mnogi nisu skontali i još uvek postoje ljudi koji smatraju da su oni neki politički aktivisti koji staju na stranu jednog ili drugog političara, ili jedne ili druge zemlje.
Budimo realno njih boli uvo, danas je to ovaj, sutra će zlikovac biti neko drugi, poenta i poruka pesme je pokazati i prikazati kako se "bahate baje" ponašaju koji misle da je svet njihova igračka i kako uvlače nečiju decu i šalju u rat da ginu, dok oni sede u svojim toplim domovima, voze najskuplji auto, oni i njihova deca žive i profitiraju i ratni su profiteri, baš zbog nas običnih ljudi koji idemo u rat da damo život bukvalno ni zbog čega. Ovajt trenutni rat je bukvalno verovatno i besmisleniji od rata devedesetih budimo pošteni...

Back