Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ove godine bih voleo da glasovi žirija budu oni koji su presudni u slučaju istog broja glasova, no’ biće kako bude.
Za 2 večeri će biti sve mnogo jasnije.
Inače, prednost po meni uvek imaju polufinalisti koji nastupaju u prvom polufinalu jer celih 24 h prednosti imaju da im se pesma zavrti i pridobije glasače.
Isto kao i u finalu što prednost imaju oni čija pesma bude u drugoj polovini ili pri samom kraju.
Biće gusto ali se nadam da će Sara uspeti da osvoji bar 10 ako ne i 12 poena publike u finalu jer pesma će mnogima biti čudna na prvu dok je ,,Zorja” ono na šta je balkansko uvo i prosečan gledalac i glasač već navikao.
Nece biti lagano kod publike dok kod žirija Sara može 12 poena izgubiti samo ako nastupom baš debelo podbaci. Očekujem, ma gotovo sam ubedjen da će ti momci pored nje zapravo razbiti nastupom i koreografijom! Ko ovaj ,,čoček” odigra a da ne ‘mre nakon 3 minuta, skidam mu kapu dole! 👍 🙌
Biće to mešavina tradicionalnih i modernijih koraka. Sara ce morati da bude statičnija na sceni jer u suprotnom neće moći ovo ni da izgovori a kamo li otpeva. Siguran sam da njen tim zna šta radi. 👍

Pa i sad prednost imaju glasovi publike. Nije se to promenilo.

Petre ,,Zadrigli vepar” je inače drugo ime našeg ,,dragog” gradonačelnika Palme. 😤
Pored Ace Šmrkoša još jedan patent nije na odmet. 😂
Ja sam zaboravio da si ti iz Jagodine. :o

Eh da dam moju prognozu ko prolazi u finale:

Prvo polufinale:

Zorja Pajić
Boris Subotić
Ivona Pantelić
Angellina
Aca Lukas
Konstrakta
Igor Simić
Marija Mikić
Lift

Drugo polufinale

Zoe Kida
Orkestar Aleksandra Sofronijevića
Dušan Svilar
Gift
Zejna Murkić
Sara Jo
Vasco
Tijana Dapčević
Naiva

Ja sam zaboravio da si ti iz Jagodine. :eek:
Dodjem u Jagodinu ali ranije češce a sad razredio zbog ove PlaNdemije.😡

Inače sad kevi pustio 3 favorita (prosečan gledalac) da čuje po prvi put pesme i to ovim redosledom . 😆

1. Angellina -ne svidja joj se uopšte, na moju veliku žalost ! 😭😅

2.Zorja- Svidja joj se tekst posebno 🥸 , glas isto jako dobar dodaje i bolja joj je od angeline pesme puno i dodaje da kao da je čula negde takvu pesmu vec ili joj liči na neku. Možda i čula na Pinku. 🥸

3.Sara-kaže prvi deo joj se ne svidja, 😩 dodaje ,,puno bre šapuće nešto” 😂😂😂 ali drugi deo sa akcentom na refren, e to joj bolje nego sve tri pesme zajedno .🤣
Dodaje, i ova Sara ima nešto etno, najkompleksnija pesma i odmah primetila ,,neobičan ritam” . 👍🙌
Sve u svemu joj na prvo slušanje ni jedna nije sad wooowww ali Sara joj se najviše svidja pa Zorja pa Angelina. Poslušaće opet jer malo joj po jedno slušanje. 😆

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back