rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Idu na 4 pre-partija i rade zahtevan spot (sigurno sa vizuelnim efektima).

Konstrakta je imala gotov spot pre pobede, i išla samo u Izrael.
To nas ne bi trebalo da zanima. Placamo RTS, od naseg novca i novca poreskih obveznika oni bi trebalo da rade svoj posao. Kad sam pomenuo da su nedovoljno aktivni na mrezama i sl. bilo je da dramim. Nije RTS tim dobro procenio tajming i to se tako kaze. Profesionalci tako ne rade, a to sto je neprofesionalan, kako Luka sam kaze, znaci da nije trebalo ni da se prijavljuje za ESC jer ovo nije svirka u nekom kafeu ili pabu.

Morao je da otkaze Amsterdam
Nije otkazan, u smislu da nije nikad ni bio potvrđen 🙂
(U prevodu znalo se da od Amsterdama nema ništa, sad samo povrđuje očekivano fanicama koje su se jadne nadale i stalno to pitale...)

Nije RTS tim dobro procenio tajming i to se tako kaze. Profesionalci tako ne rade, a to sto je neprofesionalan, kako Luka sam kaze, znaci da nije trebalo ni da se prijavljuje za ESC jer ovo nije svirka u nekom kafeu ili pabu.
?
Za šta to RTS nije procenio tajming?
Šta je to RTS najavio?

Na konto Lukinog tvita da ne može u Amsterdam - on to više nije potpisan za Universal? Nisam u toku, oprostite :D

Pa sad vidim po netu da onaj EP koji je izbacio u januaru je preko Universala. Nisam pametan :D

Idu na 4 pre-partija i rade zahtevan spot (sigurno sa vizuelnim efektima).

Konstrakta je imala gotov spot pre pobede, i išla samo u Izrael.
Da li zaista rade spot? Ja nigde nisam videla zvanicnu objavu, vidim da prica o akusticnoj verziji.

To nas ne bi trebalo da zanima. Placamo RTS, od naseg novca i novca poreskih obveznika oni bi trebalo da rade svoj posao. Kad sam pomenuo da su nedovoljno aktivni na mrezama i sl. bilo je da dramim. Nije RTS tim dobro procenio tajming i to se tako kaze. Profesionalci tako ne rade, a to sto je neprofesionalan, kako Luka sam kaze, znaci da nije trebalo ni da se prijavljuje za ESC jer ovo nije svirka u nekom kafeu ili pabu.

Izvini, ali dramiš i sada. 😀

Da li ti zaista misliš da će neko da visi na twitteru ili bilo kojoj mreži i svakodnevno nas obaveštava o svemu što se inače radi iza kulisa? Skoro je bio sastanak delegacija, verovatno uporedo rade/dorađuju i scenografiju koju je najavljivao. Bio je na dve promo žurke, očekuju ga još dva nastupa (Amsterdam veče pre Londona je za avanturiste), a uz to smo videli da je snimio akustičnu verziju i potpuno je nevažno da li će izaći 6. ili 10. aprila. Jedan je od retkih naših predstavnika koji je koliko-toliko aktivan na tw, pritom uopšte nije skrajnut i nevidljiv za fandom, baš suprotno.

Mene zapravo umiruje činjenica da mu je većina saradnika baš iz UK, počev od muzičkih pa do ovih zaduženih za vizuelne delove. Ukoliko bude potrebe da se neke sitnice popravljaju kada krenu probe, lakše će mu biti da to radi/koordinira sa saradnicima koju su geografski blizu.

Pa sad vidim po netu da onaj EP koji je izbacio u januaru je preko Universala. Nisam pametan
?
Da nije nešto staro samo postavio na neku platformu u januaru?
(Pričao je za Danas kako njegov uspeh svojevremeno nije bio moguć delimično i zato što nije bilo Spotifaja...)

Trebalo bi da mu je ovo diskografija:
  • Thorns (2015)
  • Neoslavic (2018)
  • F23.8 (2023)

A F23.8 bi trebalo da je nezavisno izdanje... (Vidi se i po spotovima lol)

Razumela sam da je s Univerzalnom bio do 2018., da se razočarao i odustao od muzike...
A onda upisao fakultet u Londonu...

Back