Doctor Who
Ekspert
Ne razumem čemu drama na sve 

To nas ne bi trebalo da zanima. Placamo RTS, od naseg novca i novca poreskih obveznika oni bi trebalo da rade svoj posao. Kad sam pomenuo da su nedovoljno aktivni na mrezama i sl. bilo je da dramim. Nije RTS tim dobro procenio tajming i to se tako kaze. Profesionalci tako ne rade, a to sto je neprofesionalan, kako Luka sam kaze, znaci da nije trebalo ni da se prijavljuje za ESC jer ovo nije svirka u nekom kafeu ili pabu.Idu na 4 pre-partija i rade zahtevan spot (sigurno sa vizuelnim efektima).
Konstrakta je imala gotov spot pre pobede, i išla samo u Izrael.
Nije uopste drama vec konstatacija na osnovu vidjenog. Do odlaska u Liverpul ostalo je jos samo tri sedmice, a plus ide u London itd.Ne razumem čemu drama na sve![]()
Nije otkazan, u smislu da nije nikad ni bio potvrđenMorao je da otkaze Amsterdam
?Nije RTS tim dobro procenio tajming i to se tako kaze. Profesionalci tako ne rade, a to sto je neprofesionalan, kako Luka sam kaze, znaci da nije trebalo ni da se prijavljuje za ESC jer ovo nije svirka u nekom kafeu ili pabu.
Msm da mu je odavno istekao ugovor.Na konto Lukinog tvita da ne može u Amsterdam - on to više nije potpisan za Universal? Nisam u toku, oprostite![]()
Da li zaista rade spot? Ja nigde nisam videla zvanicnu objavu, vidim da prica o akusticnoj verziji.Idu na 4 pre-partija i rade zahtevan spot (sigurno sa vizuelnim efektima).
Konstrakta je imala gotov spot pre pobede, i išla samo u Izrael.
To nas ne bi trebalo da zanima. Placamo RTS, od naseg novca i novca poreskih obveznika oni bi trebalo da rade svoj posao. Kad sam pomenuo da su nedovoljno aktivni na mrezama i sl. bilo je da dramim. Nije RTS tim dobro procenio tajming i to se tako kaze. Profesionalci tako ne rade, a to sto je neprofesionalan, kako Luka sam kaze, znaci da nije trebalo ni da se prijavljuje za ESC jer ovo nije svirka u nekom kafeu ili pabu.
?Pa sad vidim po netu da onaj EP koji je izbacio u januaru je preko Universala. Nisam pametan
- Thorns (2015)
- Neoslavic (2018)
- F23.8 (2023)
Doduše i nije baš bila zvanična objava:Da li zaista rade spot? Ja nigde nisam videla zvanicnu objavu, vidim da prica o akusticnoj verziji.