ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Češka loši vokali, mlak nastup, medjutim pesma baš za evrovziju i hvata kod fanova ESC pre svega na prvu a to je izuzetno bitno.
Recimo izvesno je da će bolje proći dosta bolja od Estonije i Litvanije koje cure bolje pevaju i imaju dobre i kvalitetne pop numere, ali jedino kod žirija mogu uraditi nešto nažalost kod publike jako teško...

Zašto brišeš postove lol? Malopre si ih stavio u top 5 😅

Zašto brišeš postove lol? Malopre si ih stavio u top 5 😅
Nisam taj post ja obrisao, već Miloš.

Takodje opet sam napisao da ce biti u top 5, ako si pogledao komentar gore, oni su svakako i u mojih 5 a i mogući top 5 da će zaista i biti, ako je Jozef bio 6.mesto 2018.godine, onda one po toj logici mogu i u top 3

Jaoo ovu pesmu sam voleo 2007.godine i ovaj simpa bend, oni su mi kul kao i pesma... :love: :love:

Хахахахаха, таман се понадао за Констру, видео прво очи са ове разгледнице, помислио то је она 100%, кад оно на следећој слици Мае Милер :(

Mogu da konstatujem da nazalost, ni Austrija uzivo ne zvuci kao na studijskom snimku. A pesma mi je bas zarazna.

Mogu da konstatujem da nazalost, ni Austrija uzivo ne zvuci kao na studijskom snimku. A pesma mi je bas zarazna.
Niko ne zvuči kao na studijskom naravno, to samo može Loreen cak i boljeod studijskog, svi ostali logično slabiji neki čak i dosta slabiji.

Očekivano su za kraj ostavili Kaarjiu i Loreen, definitivno sa najvećom podrškom.

Back