rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

+
"Let's do this" uz zevanje lol
(izgovoreno samo jednom, jer se čovek ne ponavlja 😍)

"Imao sam i teže probleme u životu"
(na činjenicu da je bio drugi i kod publike i kod žirija)

"I'm like a Tinkerbell, you need to clap for me to sparkle" 😍

casual "Hopefully someone will get a boner from this song" i nastavlja filozofiju o performansu, dok se Deban još krsti zbog sopstvenog pitanja 😂

Imamo zasebnu temu za ogae glasanja, pisali smo već o tome.

Možda da se vratimo na temu - Luke Black... Ima li najave audio verzije? Ima li vesti o spotu?
Dosađivaću kao Seka Sablic u LJNP, kad traži da joj puste vodu, ali ne pomišljajte da me poprskate! 😁

Koje su bile kritike? 👀 Nisam stigao da ispratim...
Jedan period od nekih nedelju dana tišine na društvenim mrežama (kad smo ovde malo dramatično iskrizirali lol) i potvrda Madrida od strane RTSa sa neka 3 dana zakašnjenja otprilike lol

Možda da se vratimo na temu - Luke Black... Ima li najave audio verzije? Ima li vesti o spotu?
Dosađivaću kao Seka Sablic u LJNP, kad traži da joj puste vodu, ali ne pomišljajte da me poprskate! 😁
Audio verzija već postoji i na Spotifaju i na Jutjubu 🦞

Iz intervjua sa Sinanom sam razumela da oni ne odlučuju kad će biti postavljena.

Moja pretpostavka je da ide na zvanični ESC kanal kada oni odluče da njima odgovara (možda i nije loše da bude što kasnije u aprilu, očekujem bum 😍)

* Luka ponosan izgovori dve reči na španskom, jedva čekao priliku*
- I'm not Spanish, I'm sorry!
😆

"It's definitely going to look like something I can afford now" 😍🥰

Stvar je u tome da studijske verzije dosta kasno izlaze sad za razliku od ranijih godina. Cak CD izlazi tek 28. aprila.

Stvar je u tome da studijske verzije dosta kasno izlaze sad za razliku od ranijih godina. Cak CD izlazi tek 28. aprila.
Kada je krajnji rok za predaju svih pesama?
Mislim da je ranijih godina bilo 15. ili 16.mart, da li je i ove godine tako?

Back