ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ima istine u tome sto kazes. E sad kakav ce konacan rezultat biti, ne mogu da predvidim.

Meni je i dalje misterija kako je kod nas Natalija dobila u pf 12, da bi u finalu kod publike bila tek dvadeset druga...

Pošto svi pišu svoj top 10 nekih mesec dana i manje do ESC-a, evo i mog:
1.HRV
2. ŠVE
3. ČEŠ
4. AUT
5. SLO
6. JER
7. EST
8. NEM
9. FIN
10. GRU

OKO 10.MESTA SU MI LETONIJA, SRBIJA I NORVEŠKA I TIH 13 NUMERA SE OVAKO IZDVAJA, OD 14. MESTA PA DO NEKOG 18. ILI 19. MESTA SU MI OK PESME, A VEĆ ISPOD 19. MESTA SU SMOR, DOK POSLEDNJIH NEKOLIKO PESAMA SU MI BAŠ LOŠE I BEZVEZNE..

Meni je i dalje misterija kako je kod nas Natalija dobila u pf 12, da bi u finalu kod publike bila tek dvadeset druga...
Pa kao i na PzE, neki su ostali na istom broju glasova u pf i finalu, tako i na ESC. U pf manje ljudi glasalo, dovoljno da je poguraju do #1, kao što je i Serhat izdominirao u polufinalu

Kao što se gore pisalo, već dobrih 20+ dana ne pustih ni jednu pesmu od ove godine, niti pratim na jutjubu utiske/očekivanja .. to se do sada nije desilo😐

Kao što se gore pisalo, već dobrih 20+ dana ne pustih ni jednu pesmu od ove godine, niti pratim na jutjubu utiske/očekivanja .. to se do sada nije desilo😐
Ne želiš slušati do maja da ti ove sjajne pesme ne bi dosadile? :ROFLMAO:

Nije problem u ESC već u vama, da vam ja kažem 😂
Ljudi imaju prevelika očekivanja od festivala za kojeg važi da je šaren, da je festival lakih nota, neki kažu i parada pijanstva i kiča što bi Balašević rekao, tako da ovo svakako nije najlošija evrovzija, bilo je i mnog lošijih izdanja od ovogodišnjeg, treba li da vas podsetim na 2011.godinu, ili 2013.?

Evrovizija je sama po sebi niti dobra niti loša, jednostavno postoji. Sve ostalo su subjektivni doživljaji, koji se naravno menjaju u skladu sa našim raspoloženjima i životnim prilikama i to je tako.

Back