rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Mene smara ovoliki pesimizam na temi, ne zbog rezultata jer ni ja ne očekujem da ćemo se nešto proslaviti, već jednostavno ubija hajp i atmosferu
Pa to uopšte ne mora da bude loše, da se malo smanje očekivanja kao i pred PZE lol
(Barem prvo do akustične verzije, a može i do druge probe u Liverpulu)

Luka polarizuje do ekstrema kao nijedan raniji kandidat.
Istina je da pri tome ima više hejtera, ali ima i baš radikalne fanove (tj. pre svega fanice lol) koje obožavaju zemlju po kojoj hoda 😍

Ovdašnji hejt mi je nekako logičan, jer nema mnogo Lukine demografske grupe (uostalom kao ni onaj nemački panel lol)...

Elem, silver lining: Lukini glasovi će u velikom broju ići na maksimalan broj po telefonskom broju...
Pritom postoji i savršen narativ za botovanje među zapadnjačkim prijateljima, kolegama i rodbinom (odbrana manjinskih prava protiv napada konzervativne vlasti, sličnih onima iz Sanrema protiv Amadeusa lol)
Narativ spreman 👌
:D

Smorili ste više sa tolikim pesimizmom, veća je šansa da prodje, ali i da ne prodje šta ima veze, život ide dalje.
Razvedrite se ljudi malo, nemojte se nervirati zbog gluposti, nije kraj sveta i ako ne bude u finalu..

Gde vi vidite toliki pesimizam? Bukvalno samo Lignjoslav. To što ga ponavlja svakodnevno ne menja činjenicu da je to ipak samo jedna osoba. :ROFLMAO:
Ima još par forumaša kojima se ne dopada pevanje, nastup, Luka... ali to opet nije pesimizam, nego lični stav i kritika. Bilo je toga i prošle godine sa Konstraktom, uostalom forum za to i služi.
Sve ostalo u ovoj temi je oduševljavanje, hvaljenje, šerovanje reakcija i komentara fanova, tvitovi...

• Like
Reactions: FFM
Pa dobro, ali kako forum bez kukanja? 😂
Tek će ga biti kada krenu probe, pa prvi snimci, pa odeća, pa kad Luka ne otpeva "đavoliii" kako treba na probi za žiri...

Šta bi trebalo ja da kažem?
Evo moj favorit je uglavnom na dnu liste na youtube svim fanovima, čak i u komentarima mnogi tu grupu vide na poslednjem mestu ili u bottom 3, ali ja sam opusten, jer sam u fazonu da je meni pesma i spot i nastup top, bend Let 3 mi je super, pesma simpaticna, melodicna i zarazna i iskreno cak i ne brinem da ce naci put do finala, makar koliko god hejtera bilo.
Luka mi je u 10 pesama, vise zato sto je iz Srbije, ali i za njega i za Let 3, cak i za Slovence sam u fazonu da 90% idu u finale ove godine svi, a svega 10% ostavljam prostor da ispadaju..

Ove godine nismo imali pesmu koja vristi top5-10, vec Luku (koji moze ispasti u pf i zavrsiti u top10) i gomilu sigurnih opcija za 15-19. mesto. Ne znam za vas, meni je zanimljivije kad ne znam gde ce predstavnik zavrsiti nego da ocekujem poene iz regiona i dijaspore i zavrsimo negde van top15.

Kapiram da ima dosta ljudi kojima se ovde nista ne svidja, ali ocito ima i nas kojima je ovo po ukusu, pa ono, i da ispadne mi cemo biti zadovoljni a vi cete moci da kazete da ste bili u pravu, i onda lepo cekamo sledecu godinu.

Meni je baš drago što se barem ovde kukanje pomerilo sa ideološkog na kvalitativni nivo (y)
(Mali civilizacijski napredak, pa čak i da su codewords lol)

Gde vi vidite toliki pesimizam? Bukvalno samo Lignjoslav. To što ga ponavlja svakodnevno ne menja činjenicu da je to ipak samo jedna osoba. :ROFLMAO:
Ima još par forumaša kojima se ne dopada pevanje, nastup, Luka... ali to opet nije pesimizam, nego lični stav i kritika. Bilo je toga i prošle godine sa Konstraktom, uostalom forum za to i služi.
Sve ostalo u ovoj temi je oduševljavanje, hvaljenje, šerovanje reakcija i komentara fanova, tvitovi...
Zato sto sam ja neotesani BAKSUZ kad god hvalim nesto i kad god mislim da je sigurica, ono puf, izduva u polufinalu. I ne volim da se precenjujemo i dizemo do nebesa, isto tako i u fudbalu, samo da vidis na Instagramu koliko se narod lozio za ovo Svetsko 2022, pa puf.

Od 2018. konstantna strepnja za finale. Konstantna. I kukam zato sto nas Luka ne zasluzuje da se nadje u drustvu onih koji zaista ne zasluzuju da prodju dalje.

Meni je prosle godine najveci favorit bio Kipar i zenska se toliko u**ala da je na kraju izduvala. Zato pazim koga biram kao favorite a isto tako pazim i po pitanju naseg predstavnika da se ne precenjujemo.

Zato sto sam ja neotesani BAKSUZ kad god hvalim nesto i kad god mislim da je sigurica, ono puf, izduva u polufinalu. I ne volim da se precenjujemo i dizemo do nebesa, isto tako i u fudbalu, samo da vidis na Instagramu koliko se narod lozio za ovo Svetsko 2022, pa puf.

Od 2018. konstantna strepnja za finale. Konstantna. I kukam zato sto nas Luka ne zasluzuje da se nadje u drustvu onih koji zaista ne zasluzuju da prodju dalje.

Meni je prosle godine najveci favorit bio Kipar i zenska se toliko u**ala da je na kraju izduvala. Zato pazim koga biram kao favorite a isto tako pazim i po pitanju naseg predstavnika da se ne precenjujemo.
Hate to break it to you ali tvoj stav o eventualnom plasmanu nimalo ne utiče na isti 😀

Da li ti stvarno misliš da od tvog stava zavisi ishod nekog takmičenja? Pobogu čoveče smiri se. Favorit svakog od nas je ona pesma koja ti se najviše dopada i koju najradije slušaš, a ne onaj ko ima najviše šanse za pobedu. A za svoju zemoju se navija jer je to za boga miloga tvoja zemlja, i svako normalan želi dobar plasman svojoj zemlji i svom timu. Logično da je cela nacija bila u euforiji kad je bilo svetsko u fudbalu i da su svi navijali za što bolji plasman. To i jeste poenta navijanja

Da li ti stvarno misliš da od tvog stava zavisi ishod nekog takmičenja? Pobogu čoveče smiri se. Favorit svakog od nas je ona pesma koja ti se najviše dopada i koju najradije slušaš, a ne onaj ko ima najviše šanse za pobedu. A za svoju zemoju se navija jer je to za boga miloga tvoja zemlja, i svako normalan želi dobar plasman svojoj zemlji i svom timu. Logično da je cela nacija bila u euforiji kad je bilo svetsko u fudbalu i da su svi navijali za što bolji plasman. To i jeste poenta navijanja
Pa i nije baš uvek tako..
Recimo euforija u zemlji je u većini slučaja i zasnovana na malo i realnosti, kada govorimo o Evrovziji, iskreno ja sam mnogo više bio euforičan recimo 2007.godine kada sam gledao i 2022.godine i 2012.godine u poslednje vreme, jer tada smo mi bili medju favoritima očekivala se pobeda ili neki sjajan plaman a takodje pesme su mi bile ili ok ili odlične naše numere.
Medjutim kada se smorim još na beovziji i nešto ne gotivim našu pesmu, onda svakako sa manje pažnje i gledam evrovziju, a većina ljudi takodje kada nemamo neke šanse nije toliko zaludjena i euforična, kao kada se od Srbije mnogo očekuje.
Ovakva euforija u Srbiji i vatrometi kada smo ušli u veliko finale prošle godine se ne pamti i nećemo mi uskoro imati takvu euforiju kao prošle godine oko evrovzije.

Back