Koje smo mesto u finalu osvojili??Samo mi se spavalo i sanjao sam da smo ušli u finale i nastupali 4.
I meni se prikazala neka cetvorka. 4. Po glasovima u polufinalu ili 4. Nastupamo u finalu.Samo mi se spavalo i sanjao sam da smo ušli u finale i nastupali 4.
Jeste zanimljiva, i posebno komentar o locrianu.Ovo je jako interesantna reakcija.
Ma da, treba izdvoniti ozbiljne vlogere i masu wannabe muzickih komentatora. Nazalost, ne verujem da ce u ziriju sedeti osobe progresivnog, alternativnog ukusa.Jeste zanimljiva, i posebno komentar o locrianu.
Ide mi verovatno u Top 5 analiza, posle ThePeaceAround (zbog analize melodije), Groot (zbog analize produkcije), Overthinking It (zbog gejmerske perspektive i Monstercat reference, i ikonične "Before Konstrakta (BK) and After Konstrakta (AK)" fraze), i uz
ovde preporučenu TunefulTV (zbog Linkin Park reference).
Zanimljivo mi je da muzičke analize baš brane vokalnu izvedbu (kao jedinu ispravnu za održavanje napetosti i atmosfere).
Ma kakvo crno 20. mjesto, računaj da će pri dnu u finalu se sigurno naći Velika Britanija i Njemačka, Francuska mi isto miriše na floparu...Ovako na prvu loptu kada poslusamo pesmu, smatram da zemlje koje mogu biti ispred nas su Finska,Švedska,Norveška,Češka,Italija,Hrvatska,Francuska,Izrael,Jermenija. Od ostalih zemalja objektivno možemo na tabeli biti bolje plasirani, od ovih navedenih možda imamo šansu biti i ispred Francuske pa čak i Izraela. Tako da naš plasman ove godine će verovatno biti negde izmedju 9. i 20.mesta u finalu, u najboljem slučaju osvajamo u finalu 8.mesto u najgorem i najcrnjem slučaju cemo biti 20.mesto...
Približilo seeto ima još 10-ak dana do početka proba pa ćemo se uvjeriti ko čime raspolaže te će nam mnogo toga biti jasnije.
O gospode boze dokle vise sa Tijanom hahhahaDa, ali posle Tijane nikad nisam bio miran po pitanju prolaska u finale. Cak i kad je Konstrakta isla. Najvise sam se tresao za Balkaniku i Uraganke.
Moj prvi oziljak na dusi.O gospode boze dokle vise sa Tijanom hahhaha
Ne, nego stvar je u tome da sam ja tad sa nepunih 19 godina bio previse subjektivan i pristrasan.Pa ali ne znam sto je to njena ispadanje sad nesto toliko bolno i sokantno. Nismo bili fan favorite ili nesto slicno pa sad kao o boze Tijana ispala.