OGAE glasanje 2023

Ih čuj bravo, 🇨🇵 "preko plota", pa udri po 🇨🇵... 😌
Flop godine će biti 🇨🇵, evo ja kažem sada, pa kako vam je milo čuti.. 😏

Ok, videcemo 😉 od Francuske se bar ne ocekuje da ce da pobedi, tako da ne vidim problem da bude u top 10 😉

Francuska od publike nece nista dobiti verovatno kao i prethodnih godina osim 2021.godine, medjutim potpuno mi je realno da žiri bude odusevljen ovom pesmom i da ih izglasa...

Meni nije uopšte tako loša stvar, ne znam što ste zapeli toliko za tu Francusku, sasvim korektna pesma, realno kakvih smo pesama imali, meni ovo skroz ok, nije nešto što ću slušati zauvek svakako, ali je ok meni to skroz.
Može ocena četvorka realno od 1 do 5.

Bukvalno evo ako gledamo direktnih 6 finalista, meni samo Nemačka zanimljivija i bolja stvar od Francuske, UK i Ukrajina su neki prosek, Italija korektna ali ništa nevidjeno, Španija grozna, znači Francuska je tu 2-3 mesto od direktnih finalista.
A od zemalja velike petorke samo mi Nemci mogu ući u lični top 10, ali mislim da će oni nažalost proći ili kao Madjari 2018. godine ili koju poziciju bolje..

Realno u tom žanru i Nemačka nije ništa niti nevidjeno niti ekperimentalno, tako da sve u svemu mahom smatram da je ovo promašena godina za zemlje direktne finaliste, na primer sećaš se 2021. godine kakva je bila, a kakva sada, tada zemlje finalisti prošli u finalu u top 2, a evo dve godine u nizu su mahom statisti, čast izuzecima.
Ove godine će jako teško biti da bilo koji direktni finalista ostvari neki sjajan plasman, a sjajan je plasman medju prvih 5 ili prvih 10.
Po kladionicama Italija i Španija imaju najveće šanse za makar top 10 u najgorem slučaju, eventualno Francuska..

Cherine je moralna pobednica, iako je i njena pesma jako stara, ali je makar lepa i fina pesmica baš..

Pre ce UK flopirati debelo nego Francuska.
ja ne znam zašto bi se loš rezultat UK uzimao kao flop, imaju lošu tradiciju rezultata i pesma je mekušljiva, ne vidim ko bi uzeo telefon u ruke i glasao za onu stvar. Izrael je šije u kategoriji "yaaas girl slay" popa

UK pesma mi znaci strasno vristi "i'm sorry 0 points". Dok Izrael ce zavrsiti kao Malta 2021.

Back