rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Sa 25 mnogo bolje izgleda!
Sada mi njegov izgleda ne budi nikakva osecanja dok je sa 25 izgledao muževnije i više sexy.

Ranije je bio mršaviji...
(Doduše u poslednjih par nedelja jeste smršao, slično kao i Konstrakta prošle godine pred polazak na ESC...)

I glavna razlika mi je što je sada uvek bolje obrijan lol

Taj neki facial hair fetiš mi je malo banalan (kao da čovek odjednom postane ružan ako se obrije lol)...
...al' sam poslednja koja na tu temu nešto sme da kaže (mislim moji fetiši su bili još gluplji 😆)...

Elem, evo vam onda još par slika iz tog nekog perioda:

- Novogodišnji Luka
FtrZpD1XsAMU59j

- s blago urokljivim okom

FtraDR_WwAMSWTQ

- s pirsingom

FuLFCg5XwAoh9FC

Nepopularno (?!) mišljenje ali meni i Luka i 95% muškaraca izgledaju bolje kada su obrijani.

Postoje izuzeci naravno, poput Oskara Ajzeka kojem divno stoje brada i duža kosa. Voleo bih da mi čita Džojsa ispred kamina neke tople, poluosvetljene dnevne sobe do 5 ujutru 🫠🫠🫠

Na ovoj poslednjoj slici u principu jeste obrijan, al' se vide tačkice...

Je l' to do izbrijavanja?

Luka sada te tačkice ostavlja samo u uglovima brade (time kao da malo daje efekat konturisanja, možda misli da ima previše veliku ili četvrtastu bradu lol)

Nisam sigurna ni koliko žene generalno uopšte razmišljaju o toj problematici lol, da li nam je to uopšte neki kriterijum ili možda više volimo bolje obrijane...
(Ili je i to možda moda koja se menja...)
Al' kao da tu negde čuči razlog zašto Luku danas generalno više vole žene lol

Zanimljivo mi je i da kad neka Iva pravi kolekciju Lukinih starih slika, (možda i slučajno?) to budu slike gde je malo bolje obrijan:

Mnogo bolje izgleda sada, obrijan. Dolazi mu porculanski ten do izrazaja, i pravilne crte lica, geometrijdki pravilan nos, usta, krupne oci. Lice idealno kao model za crtanje. I duza kovrdzava kosa, kao sa slike prerafaelita da je izasao. Ovaj aktuelni look mu je najbolji so sada.

Meni svako bolje izgleda sa bradicom. Luka mi sada izgleda potpuno aseksualno, kao antifa twitter lezbejka, pre je bio ko bombonica.
Doduše ovaj izgled trenutni mu ide uz pesmu nekako i celu tu temu.

Slovenacki danceri u Beogradu, pripremaju se za put u Liverpool.

Attachments

• 9DEEE877-3BEB-473E-8E5D-CBCADA90F87C.webp
    9DEEE877-3BEB-473E-8E5D-CBCADA90F87C.webp
    74.5 KB · Views: 23
Mnogo bolje izgleda sada, obrijan. Dolazi mu porculanski ten do izrazaja, i pravilne crte lica, geometrijdki pravilan nos, usta, krupne oci. Lice idealno kao model za crtanje. I duza kovrdzava kosa, kao sa slike prerafaelita da je izasao. Ovaj aktuelni look mu je najbolji so sada.
Plus sjaj za usne ističe da čovek ima najlepše usne ikad...

(Mislim, ako za neku buduću karijeru marketinški treba da bira look da li više za gej ili za žensku populaciju, bolje nas da bira - brojnije smo 😆)

Elem, Luka sam za sebe umetničko delo, da ga staviš na renesansni pijedestal i samo da mu se diviš.

A umetnice ga crtaju.
Inpiriše:

verujem da ce scena biti apsolutno najbolja, edgy i ispred vremena a narocito evrovizijskog koncepta scene. Ne znam koliko je to za prosecnog esc gledaoca (videli smo razne komentare nekoliko prosecno obrazovsnih vlogera prosecnog ili bolje reci konzervativnog ukusa,), ali ce nastup biti za niche publiku top. Pogledajte profil Lukinog prijatelja Vassovu na Instagramu koji mu je umeticki direktor i ovaj post scenskog dizajnera, drugog projekta, koliko tu ima kreativnosti, posebnosti, umetnosti i studiranja. Na 1 od slika je i mood board. Ovako se radi u ozbiljnim filmskim, muzickim, modnim, dizajnerskim projektima. Scena i nastup sa PZE ce biti upgrejdovana 1000% zbog imanja sredstava i vremena. Zao mi samo sto nisu imali novca ili mozda logistike da big bossa naprave kao hologram, to je bila odlcna ideja.

Pa Luka da se sad ošiša na skroz kratko i pusti bradicu izgledao bi apsolutno isto kao u tom periodu iz kojeg ga ovde hvalite da je najlepše izgledao :D Ispade kao da je doživeo neku abnomalnu transformaciju i izmenio se u nepovrat, ono lik pustio malo kose, fura obrijano lice i ima tipa 5kg više, moš mislit 😅
To su mi sve efemerne i svakako varirajuće stvari koje jako brzo mogu da se promene, pa mi uvek čudno da utiču toliko ljudima na nečiju lepotu ili privlačnost. Od tog "imidža glave" (kosa, brada, eventualni mejkap) ili od "kilo gore kilo dole" variranja telesne težine, daleko su mi presudnije nečije same crte i oblik lica, ne samo kod Luke nego generalno, posebno kad vidim više varijeteta u imidžu, pa još bolje ukačim ono što je fiksno, a to mi je uvek bitnije od lako promenljivog.

Veoma zanimljiv top 5 Luke Black-a, iskreno svih 5 pesama su i meni dobre i zanimljive, mada ovo jedino ako je mislio u ovom veku onda ok , ako misli na od 1956. do sada onda svakako ovo nije realan top 5.
Ruslana svakako ovde visak, iako je zarazna.
Maneskin i Lordi su definitivno prešli igricu zvana evrovzija i makar u ovom veku sigurno uz Ribaka čine taj magični top 3, takozvano sveto srojstvo pesme evrovzije budimo realni..

Popravljamo se na kladionicama ovih dana, pa padamo, uglavnom najbitnije nešto se dešava u poslednja 3 dana smo napredovali za 4 pozicije, pa pali za nekoliko, trenutno smo oko 15. mesta, sto je ok s obzirom da smo u jednom momentu bili i 18. mesto, ali pre 2 dana i 14. cak na nekoj kladionici i deoba 12. i 13. mesta..

verujem da ce scena biti apsolutno najbolja, edgy i ispred vremena a narocito evrovizijskog koncepta scene. Ne znam koliko je to za prosecnog esc gledaoca (videli smo razne komentare nekoliko prosecno obrazovsnih vlogera prosecnog ili bolje reci konzervativnog ukusa,), ali ce nastup biti za niche publiku top. Pogledajte profil Lukinog prijatelja Vassovu na Instagramu koji mu je umeticki direktor i ovaj post scenskog dizajnera, drugog projekta, koliko tu ima kreativnosti, posebnosti, umetnosti i studiranja. Na 1 od slika je i mood board. Ovako se radi u ozbiljnim filmskim, muzickim, modnim, dizajnerskim projektima. Scena i nastup sa PZE ce biti upgrejdovana 1000% zbog imanja sredstava i vremena. Zao mi samo sto nisu imali novca ili mozda logistike da big bossa naprave kao hologram, to je bila odlcna ideja.

Još od polufinala PZE očekujem u Liverpulu full Ashnikko nastup, i umetnički izražaj par excellence 😍

Vasa i Furmaanu su zaista veliki umetnici, i takođe očekujem impresivnu scenu.

Jedna BBC reportaža o Furmaanu, njegovom odrastanju u konzervativnoj pakistanskom porodici, i korišćenju recikliranih materijala za dizajn scene:

Takođe iz ovog posta se vidi da je @razorade deo njihovog uobičajenog tima iz Engleske, i verovatno razlog zašto Kosta nije radio grafiku...
Jedini je deo tima koji je ostao misterija, vidi se da je neko k'o ceni svoju privatnost...

Back