Sa 25 mnogo bolje izgleda!
Sada mi njegov izgleda ne budi nikakva osecanja dok je sa 25 izgledao muževnije i više sexy.
Sada mi njegov izgleda ne budi nikakva osecanja dok je sa 25 izgledao muževnije i više sexy.
Plus sjaj za usne ističe da čovek ima najlepše usne ikad...Mnogo bolje izgleda sada, obrijan. Dolazi mu porculanski ten do izrazaja, i pravilne crte lica, geometrijdki pravilan nos, usta, krupne oci. Lice idealno kao model za crtanje. I duza kovrdzava kosa, kao sa slike prerafaelita da je izasao. Ovaj aktuelni look mu je najbolji so sada.
verujem da ce scena biti apsolutno najbolja, edgy i ispred vremena a narocito evrovizijskog koncepta scene. Ne znam koliko je to za prosecnog esc gledaoca (videli smo razne komentare nekoliko prosecno obrazovsnih vlogera prosecnog ili bolje reci konzervativnog ukusa,), ali ce nastup biti za niche publiku top. Pogledajte profil Lukinog prijatelja Vassovu na Instagramu koji mu je umeticki direktor i ovaj post scenskog dizajnera, drugog projekta, koliko tu ima kreativnosti, posebnosti, umetnosti i studiranja. Na 1 od slika je i mood board. Ovako se radi u ozbiljnim filmskim, muzickim, modnim, dizajnerskim projektima. Scena i nastup sa PZE ce biti upgrejdovana 1000% zbog imanja sredstava i vremena. Zao mi samo sto nisu imali novca ili mozda logistike da big bossa naprave kao hologram, to je bila odlcna ideja.
30 aprilaKada kreću probe?