240. FSC - Collabs

Nije toliko lose, ocekivao sam manje bodova. S obzirom da sam morao da menjam pesmu, a nista mi nije padalo na pamet u tom momentu u sitne sate, odlucio sam se za prvu slicnu pesmu koja mi iskoci u recommended na YT :LOL:. Ovo je izgleda FSC lekcija da uvek imam spremnu drugu opciju za ne daj boze. Zaboravicu na ovaj neprijatan trenutak i nastavljam dalje!

Bravo za odabir pesama Shum, Choda, cinque, Tinte i Novinar. Svaka je prezanimljiva na svoj nacin i imali bi moje bodove u finalu!!!

Srecno svim finalistima!

Znači bukvalno hvala svakom pojedinačnom forumaÅ”u koji je doprineo do toga da prođem u finale s ovom pesmom jer je jako volim. šŸ˜ Ne znam ni Å”to sam sumnjao u nju, verovatno zbog komentara koji nisu bili najsjajniji. Opet ste demonstrirali ukus!

Što se tiče ostalih pesama, mislim da su mi u finalu sve pesme koje sam želeo tamo.

Finale SluŔamoa u subotu u 21h. Do 16h najkasnije istog dana možete organizatoru slati predloge nastupa za finale.

BaÅ” sam srećan Å”to sam sa ovom pesmom u finalu, a posebno zato Å”to sam se premiÅ”ljao da li uopÅ”te da se prijavim. :giggle:

Šteta Ŕto u finalu nisu i Robin, Goldfrapp, i Gesaffelstein.

Ko je mojoj pesmi dao poene, s obzirom na ljude koji su bili sa mnom u PF1 i ispali, deluje mi da je bilo 4x12. :D

Hvala. ā¤ļø

Prokomentarisacu kasnije kad stignem raznorazne komentare na racun moje pesme i na moj racun. Stay tuned!

Možda sad nisam proÅ”ao, al sam iskopao pobedničku pesmu. Moderna, abitna podrumara sa potencijalom, pesma zvuči FSC-ovski, izvođač izgleda smerno niÅ”ta vulgarno, ima vokalni momenat sve Å”to volite. Samo da tema otključa sad tu mogućnost da učestvuje. Ups...ja pričam ko da je ovaj FSC već gotov.

Bog zna zbog čega je meni tamo iŔlo ovde ne toliko!

Ova igrica je teža. Lobiranje, lažni hajp, pravi hajp, komentari, SluŔamo FSC, nameŔtanje, semafori, bomba na FBU, kmečanje... Prosto sve mora da se poklopi za uspeh!

Tačno to.
Ovde se osećam kao da me žiri sabotira, a na Srboviziji me publika izglasavala. Kao i u Velikom Bratu i Tvoj Glas Zvuči Poznato. U Survivoru ste me uvek revijalno izbacivali da budem deo velikog veća.

Revijalno izbacivanje ahahahahah

Jedino nisam bio u Đavoljoj večeri, a to bih sada. Kaže Leo da sam na hr forumu pobedio ja se ne sećam se situacije u životu.

Back