240. FSC - Collabs

Inače, dosad je glasalo 13 glasača.

Top 3 drže pjesme koje su držale prva dva mjesta u polufinalima osim jedne koja je u jednom polufinalu bila 2., a sada je trenutno na 12.mjestu.
13. glasač je napokon dao bodove i pjesmi koja dotad nije imala niti jedan bod. Zanimljivo stanje svakako... Večeras šaljem podsjetnike.

Ja sad sastavljao plejlistu za večeras i imamo baš lepe nastupe. U suštini nema loše pesme u finalu.

Slušamo se u 21h!

Brunettina pesma koju sam poslao, nije njena. Cuo sam je nakon par sati odkako je objavljena. Ponadao sam se da je to njena nova pesma, medjutim nije. Poslusao sam original, ali mi se njeno izvodjenje vise svidelo i ova pesma mi se za nijansu vise dopada od "Future Lover" (a znate koliko mi se dopada ovogodisnja Jermenija). Posto znam da se origan nece nikad pojaviti na FSC, brzo sam odlucio da je posaljem. Znam da rep deonice nisu dobrodosle, ali nisam se obazirao na to. Sa slicnom pesmom od Zaho sam bio poslednji, a meni su obe odlicne. Prija mi za slusanje.

Evo ovde je original, pa mozete poslusati. Mozda je original vise prihvatljiviji za vecinu.

@Tinte Znam ovu pesmu od ranije - bila mi je i na listi za slanje za neki FSC; kad sam pustio ovu verziju - najpre me oduševila sve dok nije došlo do rep deonica, tako da sam joj dao samo 2 poena.

Hvala. (y)
Sad si me iznenadio sto ti je bila na listi. Mislim, original mi se takodje dopada, nekako mi ima mistiku i razlikuje se od Brunettinog izvodjenja; ali ipak trenutna ljubav prema Brunett, nisam mogao da ne posaljem.
Sad mi je zao sto sam ti skinuo pesmu sa liste :(, jer sam imao gomilu drugih opcija za slanje, a verujem za par njih da bi ostvarlili dobre rezultate.

Glasove sam inace planirao da posaljem danas, jer necu uspeti da poslusam do kraja finale na Slusamo FSC. Iako ste mi zadrzali glavne favorite u pf-u, svakako je ovo i dalje bas dobro finale.

Ja ovako sa zakasnjenjem da cestitam svim finalistima na prolasku u finale. Neke sjajne pesme su, nazalost, eliminisane ali moji glavni favoriti su i dalje u igri. Gledacu da glasove za finale kovertiram veceras.

Sto se tice Amaranthe, ocekivao sam da bi ishod mogao biti ovakav. Ovaj bend ima puno jacih pesama (koje su mi bile u opticaju takodje za neko izdanje) ali posto nisam imao nikakvih posebnih opcija, poslao sam ovu pesmu a cuo sam je prvi put istog dana kad je tema objavljena. U svakom slucaju idemo dalje. Hvala svakako svima koji su dali makar 1 bod.

@Tinte Tako je, Noora Louhimo je pevacica Battle Beast-a.

Neću moći prisustvovati slušanju, tako da sam ja upravo glasao i zaključio da je finale vrlo jako, posebno mi je žao što sam jednu pjesmu ostavio bez bodova, ali šta je tu je

Ja ne mogu da slušam još jednom, naslušao sam se svega. Čekam novi FSC.

Nema nikog, pa ni domacina. Je li to i domacin bojkotuje domacina na Slusamo FSC?😮

Back