240. FSC - Collabs

Platili su mu sa malim zakasnjenjem. Verovatno do sistema je, pa pare nisu legle na racun na vreme.
Nagađam po zodijaku da Jarčevi kad ne dobiju pare neće da rade. :D

Glasao bez previše razmišljanja kako ne bih pretumbavao poene cele večeri. Prejako izdanje. Srećno svima!

I ja glasao. Izdvojio sam 14 pesama za poene i ovih 10 na kraju su mi se taman malo više istakle pa nije bile teško.

Trenutni top 3

120 (jedna 12-ica)
113 (pet 12-ica)
108 (jedna 12-ica)

Ostali malo kaskaju. Jako je zanimljivo. Dosta i čudan raspored bodova. Vidi se da nije iskristaliziran pobjednik. Pjesme idu gore dolje cijelo vrijeme.

Pesme koje su dobile od 12 do 5 poena su mi petice, od 4 do 1 četvorke, dakle ništa nije poklonjeno. Najgore mi je kad trojkama moram da dam poen, to su obično ok pesme za koje koje teško mogu da odlučim da li 3 ili 1 kad sam ravnodušna i mogla bi lagano nula. Sada je i taj 1 poen dobro zaslužen.

Poslao glasove, bas, bas jake pesme! Drago mi je sto sam u ovakvom finalu, kako god da prodjem nije ni preterano bitno.

Slično je kod mene kao i kod vas. Top 3 je sjajan, a skor u poenima je baš u neravnoteži: 1. pf : 2. pf = 11 : 47!

Kod mene je 30-28. Ali neću reći za koje pf.

Pesme u finalu prejake. Predobre! Hvala svima za pesme. I one koje su ostale u pf i one koje su u finalu su predobre. Odlično izdanje!

Filhy se izrevoltirao što nije prošao Depeche Mode😂
Goldfrapp i Gahan su u svakom slučaju kriminalno loše prošli, čak ispod Nućija i Vojaža, ali razlog za ovakve finalne glasove je taj da sam u startu rekao da mi je drugo polufinale znatno bolje, a povrh svega su mi u prvom polufinalu ispale i 12-ica i 10-ka, dok su iz (jakog) drugog polufinala prošle skoro sve pesme koje su mi bile favoriti. Po mojim objavljenim ocenama se vidi da su mi prošle 4 od 5 "petica" iz 2. pf, a jedino nisu prošli Gesaffelstein feat. HAIM.
Rezultat toga je da mi je "osmica" iz prvog polufinala pala na 7 poena u finalu, a "sedmica" je pala na "trojku", dok mi je 6 poena takođe eliminisano u polufinalu. "Petica" je nažalost zbog jake konkurencije ostala bez finalnih poena, kao i "trojka" i "dvojka", a mojih 4 polufinalnih poena je uspelo da ostane na jednom finalnom poenu (7 + 3 + 1 = 11).

Back