Petar
Ekspert
Pa ja rekao od 21hNema nikog, pa ni domacina. Je li to i domacin bojkotuje domacina na Slusamo FSC?![]()

Pa ja rekao od 21hNema nikog, pa ni domacina. Je li to i domacin bojkotuje domacina na Slusamo FSC?![]()
Platili su mu sa malim zakasnjenjem. Verovatno do sistema je, pa pare nisu legle na racun na vreme.Nisu mu isplatili za ovu emisiju garant.
Večeras u 21h po poslednji put sumiramo utiske o pesmama sa 240. FSC-a, a neki će kovertirati i glasove nakon toga.
Link: https://w2g.tv/room/?room_id=7ucl4jxd9nezn1hv8k
Nagađam po zodijaku da Jarčevi kad ne dobiju pare neće da rade.Platili su mu sa malim zakasnjenjem. Verovatno do sistema je, pa pare nisu legle na racun na vreme.
Filhy se izrevoltirao što nije prošao Depeche ModeSlično je kod mene kao i kod vas. Top 3 je sjajan, a skor u poenima je baš u neravnoteži: 1. pf : 2. pf = 11 : 47!
Filhy se izrevoltirao što nije prošao Depeche Mode![]()
Goldfrapp i Gahan su u svakom slučaju kriminalno loše prošli, čak ispod Nućija i Vojaža, ali razlog za ovakve finalne glasove je taj da sam u startu rekao da mi je drugo polufinale znatno bolje, a povrh svega su mi u prvom polufinalu ispale i 12-ica i 10-ka, dok su iz (jakog) drugog polufinala prošle skoro sve pesme koje su mi bile favoriti. Po mojim objavljenim ocenama se vidi da su mi prošle 4 od 5 "petica" iz 2. pf, a jedino nisu prošli Gesaffelstein feat. HAIM.Filhy se izrevoltirao što nije prošao Depeche Mode![]()