rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Zašto sutra nema direktan prenos na RTS1, da li je zaista teško sličnu ceremoniju organizovati i prenositi, opet šta je problem uključiti se u prenos, to se opet u zgradi RTS-a dešava?

Naravno da nece biti prenosa kad nema hajpa. Prenos je bio samo za Konstraktu i nikad pre
Da li je bio za Mariju i Joksimovića?' Zar nije bio za njih hajp i za Jelenu u Beogradu kada je bilo, tada smo delili prvo mesto na kladionici sa Bilanom?

Bilo je prenosa na fejsbuku kad je Tijana išla... toga se sećam, vrv je bilo i za još neke.

Ma šta me briga za Tijanu, za Luku treba da bude, evoo ko je osim Konstrakte bio na danasnji dan dakle krajem aprila par dana pre evrovzije oko 14-15. mesta na kladionici, koo koo??
Znači nije isto kada Nevena ide na evrovziju sa 29. mesta na kladionicama i Balkanika sa 34. mesta na kladionicama krajem aprila i Luka i Konstrkta sa 14.mesta, pa evoo čak i ove cice 2021. godine su bile fazon top 32 na kladionicama tek u aprilu,a i tokom evrovzije im je bilo klimavo da li će se ugurati u finale, da im je bilo jače polufinale, da su bili u jakom prvom polufinalu, možda ni finale ne bi videle sa polufinalom sa Ukrajinom, Rusijom, Litvanijom itd itd

Pa svakako će se pisati i izveštavati, to je ionako za medije, a ne tajni ispraćaj.

🇷🇸 je zauzela 5. mesto na glasanju fanova sa mog omiljenog esc portala, eurovision times.. :) 121 poen (20 glasača)

Jedino što su stavili zastavu Slovačke umesto 🇷🇸, i da li je ovo Luke Black na slici koju su stavili, uopšte? lmao.. 🤭😛😁

Attachments

• IMG_20230427_203238.webp
    IMG_20230427_203238.webp
    2.1 MB · Views: 10
da li je ovo Luke Black na slici koju su stavili, uopšte? lmao.. 🤭
To je cover za Thorns, Lukin prvi album.
Ima i u spotu za D-generation tako neka plastika (u koju je upakovan kao paketić 😆)

• Wow
Reactions: Mrm
Jel putuje na kraju Filip Balos sa delegacijom? Zna li se ko je prateci vokal Luki?

Ne znam da li će imati pratećeg, videćemo sutra na ispraćaju. Baloš 12. maja nastupa na ESC žurci u Beogradu pa je izvesno da ne ide u Liverpul...

Kako kad nismo sigurni finalisti. Ja sam opusten tek kad prodju polufinala. Finale uvek gledam najopustenije od svega.

Back