Majsta BlackJa sam dan nakon polufinala 2017. otišao u crnom džemperu na predavanja i rekao da žalim neprolazak Srbije u finale
Umesto da prica o ESCu, oni i dalje o ratu.Ambasador Ukrajine priča o napadu ruskih terorista i nemogućnosti da Ukrajina ugosti šou.
ove godine nece nije trebala ni prosleUmesto da prica o ESCu, oni i dalje o ratu.
Jedva cekam 2024. da se ova sarada vise zavrsi. I da Ukrajina ne pobedi vise bar u bliskoj buducnosti.
nece ove godine pobedit nema sanse pored Loreen i KaarijaNeće pobediti više, još ove godine samo da pobede i možda eventualno sledeće godine i rat se završava i onda neko vreme neće više pobedjivati.
Tako da, opušteno...
Još samo 2-3 ratne pobede da se Irskoj približe ili makar izjednače i onda će stati neko vreme sa pobedama...
Majsta Black![]()
Majsta Black
Great minds think alike![]()
Svake godine oni "nemaju šanse", i nece sigurno pobediti na kraju sve sami sjajni plasmani, Jamala sa kvotom 26 pobedila 2016. godine ni u top 2 nije bila na kladionicama čak ni na dan i noć finala evrovzije, 2021. godine isto na kladionici mlako stojali, a završiše na 2.mestu od publike, da ih ziri nije ukanalio mogli su makar u top3, oni i kada nisu u ratu kidaju sa plasmanima a nece biti u top3 u najgorem slucaju kada su u ratu.nece ove godine pobedit nema sanse pored Loreen i Kaarija
OpetKako kad nismo sigurni finalisti. Ja sam opusten tek kad prodju polufinala. Finale uvek gledam najopustenije od svega.
Što je Olja lep govor održala
Opet, ne bi bilo ni hajpa bez svega ovog. Sta da se radi, 2017. ispostavilo se kao da mi je ostavila dozivotnu traumu a ne 2013.Opet![]()
Pa možda zato što je on pre svega ambasador te države i nema ništa loše u širenju svesti o tome, što je nažalost ovde čak i potrebno.Umesto da prica o ESCu, oni i dalje o ratu.
Jedva cekam 2024. da se ova sarada vise zavrsi. I da Ukrajina ne pobedi vise bar u bliskoj buducnosti.
Kako god, samo se nadam da iduce godine nece vise biti ama bas nista o tome. Taman se otkacili Kovida, sad jos i ovo.Pa možda zato što je on pre svega ambasador te države i nema ništa loše o širenju svesti o tome, što je nažalost ovde čak i potrebno.
Za ovo se mogu složiti, u političkom smislu bi čak trebalo podržati Ukrajinu u svemu ovome, a ne praviti se lud i širiti mržnju.Pa možda zato što je on pre svega ambasador te države i nema ništa loše o širenju svesti o tome, što je nažalost ovde čak i potrebno.
Luka prvi put sa zastavom, a da nije nevidljiv